Е ајде де и тој врска нема изгледа, се отепав од чукање по шприцот за да излези воздухот Туку @plava.90 шо напраи со резултатите?
Па и јас одев според упатство без истиснување на воздух туку директно си боцкав и си шрицав. Ама денес ми кажаа на одделение гинекологија сестри поинаку дека цели модрици се од воздухот на на средина или крај од лекот
Не знам што да те советувам. Јас со воздух се боцкам и немам модрици. Пробај и така, само мислам дека таква ти е сензитивна кожата.
Зедов крем од аптека Хепатромбин за модрици. Исто ке пробам да дежам ладно после боцкање. Мие страв дека на нозе и стомак немам место за боцкање од синила.
Баш ми е жал. Пробај така по агол од 45 степени. Ужас се клексаниве секако. Јас секој ден пцујам кога ги боцкам
Mene mi se slucuva vekje pusteni parite pa da dobijam reshenie. Treba za edna nedela najmnogu da imas sredstva na smetka.
Zdravo ako moze info dali prvo kupeni kleksani pa posle 10dena dobien izvestaj moze da se refundiraat parite ?nezz kako drugive dobivaat izvestaj jas dobiv samo rezultati pa sega treba da brkam za izvestaj
Последниов пат извештај од специјалист зедов па после 3 дена ги зедов клексаните, ке ми напраат проблем за рефундирање?
Da ve prasam od koj specijalist zemate izvestaj?zasto od transfuziologija davaat samo rezultati?a ginekologot mi rece deka mora da primam kleksani
Јас сум од Битола, извештај ми дава гинеколог од болницата, матичниот ми дава упат за кај него. Ко шо имам читано кај вас мислам на Гак даваат извештај.
Mene me vodi transfuziolog paralelno so ginikolog. Sekoj mesec upat mi dava maticnata, sekogas ima termini, bash me cudi, mozes i sama da si proveris na moj termin.
Нема, само на потврдата треба убаво да ти ги пишат датумите од кога ги имаш купено, а не од денот на извештајот
Јас преку општ матичен зимам упат они можат да дадат со дијагноза за трудница, а на гинеколог не им дава да креираат упат.
Дали ќе ми прават проблем во фонд за рефундирање доколку треба да рефундирам 8 клексани(толку стои и во извештајот) а на фискална купени се 10,цело паковање?
Не ќе ти рефундираат толку колку што ти се пишани на извештајот безразлика дали си купила плус тие нема да ги рефундираат