Ваљда кај кој ќе ти се падне предметот. До сега после 20тина дена пуштале, па се надевам дека следна недела ќе има
Devojki ke ve molam za iskustvo, dimerite mi se 620 , pocetok na bremenost,5ta nedela(od pred edna nedela se bockam so clexane 0.4 x1) poradi trombofilijata i pak se pokaceni, dali da ja zgolemam dozava? Utre imam pregled kaj dr ninoslav, a poradi prethodniot missed mi kazaa cim ostanam bremena da pocnam so clexane
На своја рака не смееш ништо да зголемуваш. Консултација со трансфузиолог само, ако им потреба ќе зголеми доза. Обавезно консултирај се со трансфузиолог.
Причекај консултација со др и што ќе ти каже. На своја рака ништо. И за мене е подобро по два пати да се боцкам, ама според килажа не ми даваат.
Јас во 7ма недела д димерите ми беа 5900 и ми препишаа 30 клексани 0.4 исто лани имав спонтан и сум со мутации, оди на трансфузиолог ништо на своја рака, и со лесно
Ајде со лесно само, штом кажале и ти ќе бидеш психички помирна Не е лесно знам, ама и тоа има рок Јас кога ми ги стопираа бев под стрес и страв баш ја прашав гин. дали недај Боже бебето може да ми умре а да незнам вика ништо не се знае и одев на 2 недели ехо почесто, сега пак сум по еден клексан 30+2 сум
Девојчиња, ве молам за инфо..за рефундирање за клексаните ми треба извештај од трансфузиологија или од гинеколог? Ви благодарам
Извештај од трансфузиолог, извештај дека примаше клексани од гин. и сметкопотврди од клексаните со копија од трансакциска сметка и мислам од лична карта плус ми барале
Дали некој деновиве има стапено во комуникација со Др.Јани од трансфузиологија ми кажаа дека е во странство.
Девојки кога отприлика пуштаат термини кај јани ? Минатиот пат околу 9ти 10ти фатив термин сега нема уште, матичната уште утре ми е на работа и општиот матичен исто на одмор ми е Дали замена ќе може да ми закаже ако ме пуштат до утре термин ?