Девојки бев кај Јани прво на консултација па ме упати на испитување, ми рече извештајот ќе ти биде кај матичната. Го испринтавме но гледам дека нема печат. Дали треба да одам пак во државна за печат или можам да го поднеам овој за рефундација. Благодарам
Zdravo trudnici i idni mamicki, imam ostanato 11 kleksani od 0,4ml koi gi prodavam bidejki ne mi se potrebni so dobar rok a kupeni na privatno. Ako nekoja ima potreba neka mi pise.
28+5недела денес гледам едново време мие скратено,Јани пишал дасе продолжи со иста терапија,некој искуство
Мене истото ми беше скратено, ми рекоа нема потреба ништо. Во бременост било нормално да е скратено. Е сеа може дека си со инвитро и ако имаш други некои индикации па затоа да ти продолжиле.
Да,клексани од пред инвитро примам и Јани ми кажа и после пороѓај,само ова времево гледам прв пат скратено па ми падна чудно.
Мене веќе 6 месеци ми е скратено аппт, јас пијам аспирин. Ама ако не се лажам кај сите трудници има тендеција да биде скратено тоа време.
Да не се шетам до Скопје тогаш дека и не сум баш блиску. Кога Јани ми рече дека извештајот ќе ти биде кај општиот матичен не ни помислив на ова но матичниот гиниколог изреагира. Фала ти
Девојки вие што боцкате клексани, јас од вчера почнав,во ептен рана бременост сум, со мутации и претходно изгубена бременост во 18та недела па сега од почеток ваљда ќе фатиме да не се случи најлошото. Зборот ми беше клексаниве од 0.2 нигде ги нема низ скопје што правите што е замена?