Zencinja normalno e da se namaluvaat ddimerite zaradi kleksanite,taka? Toa e i celta neli Prethodniot mesec mi bea 715 sega se 510 a primam po eden kleksan na den od 0.4 Ke vidam so doktorot pokasno da go dobijam sto ke mi kaze Inaku 13+5 sum
Женички да ве прашам каде го наоѓате др. Јани кога нема термини? Ми треба итно косултација со трасфузиолог, а матичната неможе да најде термин кај ниеден трансфузиолог ни па може да ми даде приоритетен. Ми кажа ако успеам сама да го најдам или на приватно да одам, а не знам на приватно кај кој.
Ако не може матичен гинеколог пробај со матичен лекар може ќе ти најде термин или приоритетен.Ако ти треба хитно јас одам кај Док Нинослав Систина преглед ти е 2200ден.Док е само прва смена до 14ч.
Јас плаќам 2200 ден преглед и 2500 ден Хемостаза и крвна слика.Ако имаш направено хемостаза однеси ја приваќа рез од друго место.Јас кај него пдам цела бременост и толку сум плаќала.
Супер, фала ти многу, имам хемостаза правено, за терапија ми е потребно, ептен ми скокнале ддимерите за три недели, не ми се ризикува. Се надевам до среда се ќе е во ред.
Епа со тие резултати оди може нема дс треба да те боцкаат таму. И да трба докторот го дава тој пакет крвна слика и хемостаза.Имаш направено анализа за генетсли мутации земи ги и тие рез .Кога се јави за да закажеш им напомена дека ти е итно може ќе те закажат порано.јас одам кај него на 2 недели ама док ми закажува во извештајот.
Имам и мутации, матичната мислеше се е супер за почеток се е во нормала, за после три недели рипнати ддимери и смалени времиња и сега ми вика неможам упат да ти дадам. И затоа на приватно. Тоа е. Им кажав дека ми е итно ми кажаа за среда, имал некои обврски и така. Фала ти многу за одговорите. Се ќе земам па се надевам се ќе биде во ред.
А гинекологот не ти даде некоја терапија.Барем по еден клексан додека отидеш или аспирин.Прашај ако ти се многу покачени.