Не можеш да рефундираш со извештај од приватна клиника .Матичната на почетокот ми рече да прашам во фонд беше сестра ми ама и рекоа не може.Јас еве во Систина сум дека сум бед рест и не рефундирам а се боцкам со клексани од позитивен тест.
Жива глупост е тоа, бидејќи бараш рефундација за лек кој е на позитивна листа, не бараш рефундација за преглед, дополнително уредно си осигуран здравствено. Тоа е што е, ти благодарам за одговорот и ти посакувам лесна бременост
Ви се десило да не прикачат резултати во апликацијата до 14:30 од трансфузиологија? После 14:30 не ни има кој да прикачи…
Дали оваа табела е во ред? Денес правев испитување 1.84 во 26 недела ми се димерите, дали е тоа за клексани? Утре сум на доктор ама не ме држи место.
Дали утре (сабота) можам да одам со упатот да испитам ддмери? Или од понеделник до петок може само? За во градска болница.
29+2 сум, д димерите ми се ок како за 3 триместар. Времињата стандард се скратени, од старт ми се така, матичната вели ок се така. Има некоја од вас со скратени времиња, а без терапија?