Да знам имаше пишано дека си имала абортуси.. ќе видиме сеа следна недела пак ќе ги испитам па шо ќе каже гинеколог.
Да ве прашам за мислење? Дали градска тоа од страна трансфузиологија што е мислите дека ќе работи во петок за земање крв за д-димери и хемостаза И дали би работеле до 11 исто? Или да си одам директно на клиника петок и до колку саат? Да не си поврзат празник? Што мислите ? Фала ви
Додека можев боцкав во стомак после тоа во рака штом можеш уште во стомак боцкај се ништо не е погрешно
Дали на некој активирано парцијално време му било толку скратено Долна граница е 27 мене ми е 23 Другите вредности мислам дека се во граници и ок Само ме интересира чисто за ваше искуство како ко ви било Секако утре сум на преглед ќе видам што ќе кажат
Да моето во 31 ва недела беше 23.6 гинекологот рече ок е ,нормално било да се крати... утре ќе испитувам пак ради д димерот па ќе видиме.
Цела бременост аппт ми е 22 или 23, моментално сум 33та недела, од прв скрининг сум со хетерогена постелка со лакуни ама функционална бебе си расте нормално, следиме на 3недели. Здравје за 2ипол недели почнуваме со цтг и влегувам во 9ти месец
Pa ne bi rekla deka ddimerite se povazni se vreminjata bas i imase pred nekoj den emisija na telma ambulanta0+ i bas taa bese temata sekako ima clenki sto veke ti odgovorija i so konsultacija so doktorot se ke bide dobro