1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Д-димери во бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од butterfly.mk, 21 септември 2013.

1. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    157
    Pijam priroden vitamin c od acerola ma da mislam toj ne e viskoto koncentriran kako obicnata askorbinska kiselina.
    Mislis na vitamin c od 1000?
    Hepatrombinot moze vednas ili treba da se poceka nekoe vreme po bockanjeto?

2. 1Supermum

1Supermum Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2024
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    Јас се боцкам од
    На почеток и јас имав многу модрици на двете раце ( само во раце се боцкам и исто 2 пати дневно).
    Со тек на време ми се намалија, моја претпоставка од неправилно боцкање, може со тек на време мм се испраксира со боцкањето..
    До душа се случува пак се појави некоја модринка од време на време ама не се толку страшни.
    Во аптека за боцкањето ми кажаа од рамото една рака подолу, некаде на помеко место.
    Инаку не мачкав ништо, сами си поминуваа со време

3. Frosty!

Frosty! Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2018
    Пораки:
    1.177
    Допаѓања:
    3.668
    јас земав најобичен витамин Ц од 500мг на лентиче, ама ми здосади затоа што секое утро пијам шака лекови и витамини па ова го изоставив некако. Хепатромбинот можеш било кога да си мачкаш не мора да е поврзано со времето околу боцкањето. Иначе и тој е со две јачини затоа послабата ти пишав од 30илјади.

На wonder woman5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    157
    Jas otidov kaj med.sestra da mi stavi za da vidam dali pravilno stavam, od nejze najgolema modrica mi ispadna... Mene mi rece deka sum mnogu slaba na racete da ne stavam bidejki nemam tamu masno tkivo. Ili but ili stomak, koga stavam od papokot gore nemam modtica ama nadolu mnogu mi se pravi.. Duri si vikam terapijava da ne mi e premnogu pa krvta e premnogu razredena.