Jas se bockam vo 12 navecer sekon den taka pocnav i si teram ... stavaj si gi vo isto vreme nema vrska so bockanjeto ... Dali ima nekoja sto primala kleksani a e porodena, dali se primaat do posleden den?
Јас се боцкам во 7ч наутро и затоа размислувам дали треба и утрото да се боцнам и да отидам на трансфузиологија за контрола. Имам инјекции до денот пред боцкањето.
Јас и денот на контрола се боцкав Др.Елена ме прашуваше секој пат дали и во колку сум го примила.Баш ми е мило што си задоволна Др.е незаменлива Јас примав до последно неделата примив понеделникот сабајлето се породив царски.А следниот ден сабајлето ме боцнаа и се така 4 дена додека бев во болница...после примав секој ден и на контрола отидов за една недела и ми продолжи уште 10 инекции и пак контрола и веќе немаше потреба
Се боцкав најнормално и пред да одам на трансфузиологија. @didisi треба гинеколог/трансфузиолог да ти каже до кога да се боцкаш.
Dali vi trnat vi se kocat prstite na dlankite, dali toa e posledica od pokaceni dimeri, nemanje cirkulacija ...
Не појавата на англиски се вика Carpal Tunel syndrom. Безопасна е само не е баш пријатна. Мене пред крај почна само еден прст да ми се кочи.
Девојки хелоу имам едно прашање - дали некоја од вас користела ациди борици за модриците на рака? Таа во аптека некако не ми беше сигурна кога ја прашав дали се безбедни да се користат во бременост. Морам нешто да ставам зашо на едната рака ми се направија две големи модрици и нема веќе место за боцкање