Леле исто … и не можам да де натерам да одам у штип, најверојатно к нема да отида, а криво ќе ми е, ми се допаѓа програмта
Ми личи дека лош бил одговорот на публиката па го направиле тој во Штип да е бесплатен или купена карта, па целосната сума од картата ќе биде донација кон повредените во Кочани. Требаше да изберат ново име. Ова навистина нема врска и само ги буни оние кои сакаат да ги посетат фестивалите.
Дефинитивно е поради малиот број на купени карти (од најсигурно инфо), па за да се извадат некако направена е акцијата со сапорт кочани
Мислам дека нема врска со мала сума карти, повеќе тестирање беше како би изгледало, додатно немаше цел ден програма. Ама пак беше забавно, можат следна година и подобро. А во Дојран фестивалот ми кажаа дека пре празни било, што не ме чуди.. програмата беше ужас.
Отиде? И јас бев скептик како тебе, си викам кај го најдоа Штип. Нема шанси да отидам.Ама отидов . И супер поминав и добро беше како за прв пат.
Не отидов /: сакав ама ми беше комплицирано со тоа што три вечери по ред ќе требаше да одам и враќам од штип, а сигурно ќе сакав две три пивца да си ги мцнам, автоматски со кола немаше да можам да одам. Башка ми беше проблем паркинг па кај ке одам кај ќе се заебавам и некако многу ми се собра и не отидов