Евровизија 2011

Дискусија во 'Музика' започната од Gkatzopulu, 27 јануари 2011.

1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Незнам зошто воопшто се трудаат за кандидати за Евровизија кога никој ништо не постигнал до сега.А мислам и дека во Европа веќе ниедна земја не ја сфаќа Евровизија сериозно судејќи по кандидатите што ги испраќаат.Мислам дека Македонија најдобро би си поминала со овие :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=XQY8mn9PGJo

На martincencee, Marilyn-Monroe и girl1985 им се допаѓа ова.
  2. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Само што они никогаш не би прифатиле да се дел од ваков циркуз! Под ниво им е!

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Се сеќавам порано кога ме интересираше да гледам кој ќе победи на евровизија, па некако и песните повеќе личеа на песни. Оваа година се анонимци,ни една песна не ми влезе во уво, а за оваа што победи немам коментар. Мислам дека на некое првооделенче да му дадат задача да напише текст за песна на евровизија посупер ќе звучи! За стајлингот на водителите исто no coment! фризурите исто така! Се на се џабе трошење пари.

4. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.478
    Катастрофа песната..тоа е кога се уште си ја свакаме сериозно Евровизијата. И уште некои неможат да сватат дека пејачот и тоа како пее не е важно туку песната! Еве на пример :!:
    http://www.youtube.com/watch?v=Hco0bR_mfzo
    :hai: :hai: :hai:

5. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Типичен циркус што ја раздрма Европа... т.е. евровизиската публика, Европа е широк поим! :!:
    И одлично помина, прекрасно второ место.
    А што, Руслана да не беше подобра???
    И нејзиното беше типична циркусна точка. И ете, сега е фаца женичката, поим за оригиналност, не за пејачка или за исполнувач на најдобра евровизиска песна.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Овие дама калавера да не играт? :o Толку едноставно и глупаво изведено, како првооделенчиња. А бе глупости, циркузи. Добро искоментирале на хрватската страна неколку страни назад што беше постирано. Па тоа е реалноста. Нека престане Македонија да се бламира.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Незнам дали ја гледавте бумбарката на Сител, додуша не ја гледав ни јас сестра ми ми кажа имало тема и за Влатко Илиевски и немало ни еден црн бумбар, саде бели. Уште еднаш моите претпоставки се потврдени :lol:

8. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Незнам што мислите вие другите ама сепак ова се само мои мислења интересна песна интересна кореографија ма песната од Влатко но сепак овој пат сигурно ке бидеме последно место....
    И уште да додадам дека лани песната ми беше многу поубава од годинава....

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    И јас не гледав, само слушав ..дека мајка ми гледа ама далеку ми е мене телевизорот :lol: Ми идеше од дома да побегнав кога ја слушав како вели дека се бели бумбари се за Влатко.
    Па еден се јавува и вика, може и прво место да бидеме ..зошто да не |( :rofl:

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Чекај, чекај. Настапов е од лани. Годинава истиот беше облечен као кокошка! :tmi: :rofl:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    ^Во ред, не следев ни лани ни сега, џабе тепање време ми е, важно тоа го мислам :) :D

12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.222
    Допаѓања:
    124.484
    <object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gX524MTnlt0?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gX524MTnlt0?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

мој фаворит и втора од жири :rock: и според мене единствена што требаше да добие награда за интерпретација а не мечката Лидија Кочовска

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nZrYwEz73ao?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nZrYwEz73ao?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>

Уплав да добиеш од очите мислиш ќе те урочи :lol: :lol: :lol:

13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.644
    Само еден позитив имаше овој циркуз.......

настапот на Суперхикс беше 10000000000000 подобар за разлика од сите тие песни што се натпреваруваа

се на се .....за жалење сме ....пак ке се избламираме

На TheKiketoo, IndieGirl и Mygirl им се допаѓа ова.
  14. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Евровизијата е претворена во циркус, а ние и во циркусот не можеме да влезиме, ете толку сме фрикови :) . Не, најсериозно мислам дека треба да се откажеме од Евровизијата, ем се бламираме, ем Евровизијата не е она што беше. Паметните земји си почнаа да се откажуваат, па веќе редно беше, на ништо не личи ова. А за годинашнава песна....... Но комент..... Аман остајте го Влатко нека се прошета оти збесна човекот, секоја година се пријавува. Ми се чини и да откажевме од Евровизија ќе се пријавеше.... :^)

15. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    И тоа какво губење на време ја слушнав само победничката песна и се покајав :D :D :D

16. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Значи стварно жалосно, какви се песни немаше синоќа ниту една за на евровизија (според мене). Јас не знам како можат вака да се брукаат, значи преку цела година можат да напишат и да испеат нешто поарно а кога треба да се претставиме во најдобро светло пуштаат дебитанти да пеат, а треба да се бира најдобриот од најдобрите. А за песната....... музиката не е лоша, но текстот е ужасен, не ја претставуваме Русија туку МАКЕДОНИЈА.
    Но како и да е дај боже да влеземе во финале и да се надеваме на 12 поени од Русија :)

17. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Јас изборот за песна на Евровизија го фатив на крајот, така да не ги слушав другите песни. Битно е што победничката песна ја слушнав и мислам дека е катастрофа.... + тој Влатко ми е многу антипатичен.
    Искрено не верувам дека ке влеземе во финале...

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.259
    Допаѓања:
    67.816
    Ете, како што и се очекуваше :) Циркус невиден, победникот познат многу одамна, секакви проблеми, организација на најдолно ниво... |(

19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Мартин Србиновски и Влатко ми беа фаворити.. Мартин малку повеке заради песната и тетоважите :inlove: :inlove: , а влатче стара љубов.. :D :D

20. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340