И јас да се надоврзам. Офи, можеби има квалитетни пејачи и песни, ама тие не се замараат со глупавата евровизија и срања слични на неа. Прв на ум што ми дојде е Брејк. Баш ми се допаѓаат песните негови, колку само емоции има во "Во бестрага" или "Јас сум таков и таков сум бил". Добро сега, него го снема од естрадава а и не беше многу многу експониран на истата. Сакав да кажам... Само простите се тепаат за вакви работи и мислам дека не се ни вредни за коментирање. Се видело македонското
Не треба да се почитува и да се поддржува по секоја цена, ама не треба ни да се вреѓа и плука во секоја можна прилика... И нема потреба од патриотизам, зошто тоа е многу повеќе од најобично поддржување на својот претставник на толку многу важната Евровизија.
Мене ми е патетично тоа, да се поддржува некој затоа што бил македонец. Јас мислам дека треба да се плука, за еднаш засекогаш таквите бедни изведувачи такозвани кловнови да се повлечат од таму каде што не им е местото.
Влатче наш, голем маж (?) снимил спотче за неговата русинка Извор: http://mmm.com.mk/?ItemID=5A952F504C0B6 ... 27C90D8314 Спотот официјално ќе излегол наредната недела, ама тука имате слики ако сакате да ѕирнете како би изгледало
табливе за јајца и кокошката изгледа е дека сето шоу е срање (со извинење)....а Влатче со песнава дали преку граница ке го пуштат а не во финале хахах :geek:
^ Само искрено и од се` срце се надевам дека Слаткар не е режисер и на спотов и дека нема сите негови фанови да закачуваат табли за јајца на врата од соба. Мене спотов вака од сликиве ми изгледа многу монотоно. Три локации, пет актери. Ќе видиме што ќе излезе.
Српската и Англиската верзија на песната http://www.youtube.com/watch?v=O27sRNayMCo http://www.youtube.com/watch?v=oTlXQPdalqk
Не, овој ми ги силува ушите Ах брукооооооооооооооооооо брукоооооооо!!! КАДЕ БЕ КАКАЉИН КАМАЈА!!! Ах ПОЦРВЕНЕВ ОД СРАМ! И тоа само што го слушам...
Нели му кажа некој дека ни е доволно една Русинка....немора да ја преведува на сите јазици шо може да му текнат. Доста е Барем добра слика му избрале за клипов на јутуб. Ќе има попалени малолетнички Него, ја изглеа слаба сум со енглескиов, ништо не разбрав.....освен она No single word I understand
Дајте луѓе кој знае некој аман за аман работава не е на арно, ако знае некој нека ми каже како ли побогу да стапам во контакт со типов и да му кажам дека незнае да пее, налет и дека песната му е грозна и дека ќе ни се смее светон! Уште овој фалеше вон границиве да излезе бруката да биде поголема кај ни се смеат за се и сешто сега и причина плус ќе имаат. Ни какаљин ни камаја неможам да се помирам, која брука
Абе шо се замараш....Та мислиш евровизија многу јакиот фестивал, од секаде ги пракаат најголемите бруки и немаат гајле. Порано беше избор за песна. Денес е циркуз. Уживај и фаќај си сеир за забава. Опуштено Во историјата на евровизија ја имаме 100% те љубам. Мислам дека после тоа веќе полошо неможеме
Може, и ќе се случи полошо. мислам дека од какаљин камаја нема полошо, резил, резил. Па и ја препеал на неколку јазици, чиниш победил таму, па редно е на сите јазици да ја има. Оф Боже, јас сериозно ќе го најдам негде по интернетов и ќе му напишам, друже, не знаеш да пееш, не не брукај сите групно.
Абе Офи, што се замараш? Па да не беше тој - ке си најдевме ние друг срам да не претстави во истоимено светло. И да не одевме на Евровизија ке си најдевме нешто шесто. Иако сме мала земја, ние сме ептен голема брука... сепак во нешто сме над сите. :up:
А имаше ли подобар за да не претстави? Можеби 'кокошката'. Песната (текстот) и мене не ми се допаѓа искрено но подобри и немаше можеби само еден, како и да е па и публиката гласаше за него значи на одредени луѓе им се допаѓа. За тоа дека не знае да пее не се согласувам, според мене Влатко има прекрасен глас и претходните песни за евровизија му беа далеку подобри од оваа но што е тоа е. Сигурно 'кокошката' нема да не претстави подобрo. Tреба малку и на тоа да се гледа дека подобри и немаше, се дебитанти беа.
Знаете што е полошо од песната Русинка во изведба на Влатко???? - Песната Русинка во изведба на Влатко, но на руски јазик... Ја слушав денеска во кола и останав
Не ми е јасно како преку спотот ќе ја представи Македонија??? Ма катастрофа е . А Влатко колку ми стана одвратен не сте свесни . Колку е само самоуверен и самозаљубен тоа не е возможно
Пиши му на фб Плус и ја му реков на дечко ми да му пренесе да не иде на евровизија ќе излажеме нешо дека е болен само нека не оди те молам Боже!!!
Пу јаз’к како ли пропуштив да му кажам - дечко не се фурај многу, тапа си! Јас сум изгледа многу субјективна по ова прашање, ама за вкусови се работи, а вкусовите се субјективни, а оној Влатко не го трпам, а и си направив муабетче Ама песнава ми е едноставно ка - ка - љин - ка - ка - ска - ја - ка - тастрофа