Евровизија 2011

Дискусија во 'Музика' започната од Gkatzopulu, 27 јануари 2011.

1. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    789
    Таблите за јајца .. :rofl:

2. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Тоа со балканац во српската верзија го сфатив дека е поради бројот на слогови, па македонац не може да се испее :)

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Каде бе со гитарчево, КАДЕ? :rofl:
    Леле полош спот одамнаа немам гледано. Ми се сврте во глава. :lol: Влези - излези, помини - замини... За на крај да си легне во ОДЕЛО исто како што и стана. :rofl: Како прво спотов едноставно нема смисла!
    И погледнете ги коментарите, ни до финале не тераме. Како се заоштри на почетокот скокај, рипај. А за типчињата што играат, ќе се воздржам од секаков коментар. :x

Патем, стиснато македонче, двајца на едно креветче, на крај и нозете му висеа. :rofl: Подобро доле да легнеа. :rofl:

По циркузов на Влатко многу му падна рејтинг, барем за мене. :x

4. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Леле Влатче спие со костум? :o -како богаташките од шпанските серии што спијат нашминкани :D
    Брука бе, се згазив од еден коментар
    Инаку интересна ми е Босанската песна, малце ми е чуден Дино да пее на англиски :lol:

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакале да направат да е интересно со тие просториите, ама човече стварно ми се сврти во главата дури гледав :x

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Тоа е така бидејќи просториите се од еден метар квадратен. Гз место. Фактички не се ни простории, студио. :D

7. Plavokosa

Plavokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    20
    леле овој што победи.....катастрофа жива, значи поглупа песна неможеа да пратат. Русинка бе....а Македонија ке пее ццц..........

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Секое чудо за 3 дена.
    Ние ги пративме Тоше, Владо Јаневски, Калиопи, Каролина и Елена и имавме потпросечни настапи.
    Нека се прошетаат и забавуваат сите пејачи по ред, догодина претпоставувам Ламбе ќе оди. Имам такво претчуство. Лани знаев дека Влатче годинава ќе е. Догодина значи Ламбе да ве известам :D
    Ако нека одат во европскиот циркуз и маседонишки нека се претстават нека им помине меракот на пејачиве божем како што викаат "врвот" е Евросонг. Уф јак врв имаат само секогаш и големи падови следат потоа :wasntme:

9. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    да очигледно многу им е важно во св-то да им стој покрај Охрид фест, Мак фест и дрн дрн... ЕВРОВИЗИЈА. :lol: :lol: :lol: :lol:

10. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Абе што се напињате толку,па навикнати сме си ние на резил.А и не ми текнува кога последен пат сме имале добра песна и настап на Евровизија. :^)
    Македонија одсекогаш била назад со времето така да тоа е. :!:
    Иначе еве ја руската верзија од песнава на Влатко и мене поубаво ми делува на руски препеана :$
    http://www.youtube.com/watch?v=q6kTYokhG88

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Евровизискава песна ме потсеќаше на една песна и еве ја пронајдов, :D
    слушајте од 00:18 до 0:30 почетокот на песнава се совпаѓа со овој дел на песнава ама без тапаните приметувате?.
    http://www.youtube.com/watch?v=DzoFSNQ2 ... re=related
    видете колку сме бре оргинални и со вакви циркузи.

12. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    ^Не не, мене воопшто не ми се совпаѓа, ги пуштам по две секунди најизменично и не ми е исто.

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Значи на песната од Влатко од 00:08 до 0:20 со песната од Мањифико од 0:18 до 0:30 без тапаните какви ли инструменти се тие кај мањифико, што знам, мене многу ми личат .

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Лукс, и мене не ми се совпаѓаат :?: Оваа од Мањифико подобра е :rofl:

15. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
  16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.433
  17. tralalala

tralalala Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    20
    ПЕСНАТА НА ВЛАТКО Е СРА*Е , МЕНЕ ЛИЧНО ВООПШТО НЕ МИ СЕ ДОПАЃА , ОД ЛИСТАВА НА ПЕЈАЧИ ШО СЕ НАТПРЕВУРАЛЕ ОД КАДЕ ИЗНИКАА ЈАС НЕ ЗНАМ ?? :worried: ЈАС САМО ТРИЈЦА ЗНАЕВ, МА ДА ШО И ЦЕЛ ЕВРОСОНГ Е ЧИСТА ПОЛИТИКА , И ПСНИТЕ НИ СЕ ДЕФИНИТИВНО КАТАСТРОФА , ПОГОТОВО ВЛАТКО ИМА ГЛАС КО НА ШОЉА ДА СЕ СЕДИ И НИКОЈ НЕ ГО САКА ЕВЕ ЕДЕН ПРИМЕР ЛЕТОСКА У ХАВАНА ПРАШУВААТ "САКАТЕ ВЛАТЧЕ ДА ЈА ИСПЕЕ ЈЕСЕН У МЕНИ " И СИТЕ У ЕДЕН ГЛАС "НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

18. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Јас тек сега од темава дознав дека имало спот. Сосем заборавив дека постои песнава.
    Мене не ми е од голема грижа што е спотот лош, мада можеле собите троа поголеми да ги направат и гримасите на Влатко да ги отстранат... :D

Брука сме секоја година, оваа со тапија, освен ако не профрчат евренца па место последни да сме претпоследни.

Наредна година праќаме дебитант, ако ништо друго нека си започнат кариера, и онака на гала вечерите има повеќе дебитанти отколку на Мак фест.

19. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Во врска со нашиот евровизиски ,,хит,, на Влатче би му простила се’, и лошиот спот, и музиката, и аражманот...ама текстот на песната :o , текстот на нашата евровизиска песна е без конкуренција катастрофално лош! Русинка...Русинка бееее... |( не ми се верува дека победи таков текст, не ми се верува дека авторот на песнава мислел дека направил добра работа откако го напишал текстот а уште помалку ми се верува дека нема да се обрукаме оваа година!
    Лошо,многу лошо :fubar:

20. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    а тек да ја слушнеш преведена на српскохрватски, наместо македонец балканец :lol:.

инаку што се однесува до песната мене ми се свиѓа, но не ми е за Евросонг, бидејќи имам чувство како Русија да ја преставува, а не Македонија, дури и руски ноти има, јас не приметив македонски етнос тука или јас нешто не сум запазила.