Најверојатно ќе гледам Евровизија и оваа како и сите други години, чисто од љубопитност. Инаку песната на Влатко не ми се допаѓа воопшто, а и песните од другите земји што ги слушнав до сега не ми се ништо посебно. Само турската е ептен добра.
Евровизија е на 10 - прво полуфинале (утре), на 12 (четврток) - второ полуфинале и финалето е во сабота на 14. Пу да ти се сневиди, ќе неможам финалево да го гледам на свадба сум
а ние во кое полуфинале сме? инаку слушнав неколку песни од другите претставници и сите ми се безвезни ниту една не ми се допадна од тие што ги слушнав веке евровизијата стана избор за најзаникаде песна
http://www.belgovision.com/en/index_f.php?id=7655 господ нека ни е на помош... како квалитетно ќе си се избрукаме тоа чудо некое
Јас колку што знам ние сме на 12ти а тоа е втора полуфинална вечер, е сеа ако имало некој измени тогаш грешам . Инаку во претходниот мој пост на темава, ставив видео од нашата 1ва проба, и искрено мене не ми се допаѓа ич, прво и основно кој се луѓево што се пратечи вокали на Влатко? Ни се слушаат како што треба ни бутур . Ништо нема да направиме ама ајде битно е да се учествува нели
Леле овој Влатко скока како млад мајмун пред парење Ама се обидувам на некој начин да ги разберам зошто го испратија. Секоја година ги пуштаме нашите ''врвни" гласови и пак ништо. Оваа година ќе го види нашиот Влатче геј популацијата па ништо чудно да му фрлат око и да го гласаат. Вака онака може ќе добиеме некој глас, ако не по музичка основа. Битно да не сме последни
Се надевам дека барем Русија ќе ни даде некој поен а Евровизија веќе одамна го загуби својот квалитет. Од година во година се послаби песни има и се помалку пеење а повеќе глумење и глупирање на сцена...
Да, вистина е, Италија повторно се враќа на евровизиската сцена Грешно си прочитала, Македонија настапува во второто полуфинале (12 мај) под реден број 11 Ние сме во второто полуфинале (12 мај), под реден број 11. Слушни ги песните следниве земји: Словениа, Франција, Велика британија, Шведска, Естонија, Турција, Грузија, Швајцарија ... Сигурна сум дека некоја од овие песни ќе ти се допадне. Инаку оваа година има многу кавалитетни и убави песни. Ова ќе биде една прекрасна евровизија Can't wait
Трагично е дека не сме ни со Русија у полуфинале..хаххаха..за грев..што ние што песнулето ни..МУЗИИИКААА МУЗИИИКААА РАКИЈААА оу јеаааа! Фаворит ми е Унгарија..фина песма. А и Дино Мерлин не е лош.Бар е различен. Грција утна малце со песната обично добри песни имаат секоја година ама ете тоа ти е економска криза..ноу мани ноу фан. Али пејачот им е бомбонка!
Мене последнава недела ептен ми дојде некој оптимизам дека ке влеземе можеби во финале, и дека пријатно ке се изненадиме, којзнае оти така ми се смени мислењето, секогаш сум јадела ***** пред да настапат, после настап, за време на настап, и се останато. Шубо да се изненадиме Инаку Италија арно им беше мирна главата, заради нерегуларности се откажаа, и по комшиска линија што се гласа што му текнало пак не знам. Тие си имаат фестивал што може и со евровизија да се рамни Сан Ремо ако е сум грешка се викаше.
^^ Да, Сан Ремо им се вика фестивалот Мене од сите песни што ги слушнав најмногу ми се допаднаа песните на Франција и на Латвија
Уууу чул те Господ Фиарлес!! Ја колку и да сме крш сум си за нашето секогаш)) Инаку годинава има многу повратници Италија како земја, Дана Интернешнал од Израел што победи 98, оние Молдавијцине што се појавија со бабата пред 5-6 години Лена што победи лани и Мерлин иде по трет пат..биче занимљиво
А кога се полуфиналињава за Евровизијава ?? Зарем утре е ? Ооо, ништо нема да видам, се сликаме за табло вечерта.