Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Евровизија 2011

Дискусија во 'Музика' започната од Gkatzopulu, 27 јануари 2011.

1. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    520
    Вака ќе изгледа сцената :inlove:

2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Најверојатно ќе гледам Евровизија и оваа како и сите други години, чисто од љубопитност. Инаку песната на Влатко не ми се допаѓа воопшто, а и песните од другите земји што ги слушнав до сега не ми се ништо посебно. Само турската е ептен добра. :clap:

3. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    653
    Слушнав дека Италија после толку години ќе учествува :^) Вистина е ова???

4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Да и јас исто слушнав. Инаку кога е чудово, знам дека треба сега во мај ама на кој датум поточно :?:

5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.993
    Евровизија е на 10 - прво полуфинале (утре), на 12 (четврток) - второ полуфинале и финалето е во сабота на 14.
    Пу да ти се сневиди, ќе неможам финалево да го гледам на свадба сум :swear:

6. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    а ние во кое полуфинале сме? инаку слушнав неколку песни од другите претставници и сите ми се безвезни ниту една не ми се допадна од тие што ги слушнав веке евровизијата стана избор за најзаникаде песна :)

7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
  8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.806
    Јас ако добро се сеќавам имам прочитано дека сме во утре, значи во прво полуфинале...

9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Јас колку што знам ние сме на 12ти а тоа е втора полуфинална вечер, е сеа ако имало некој измени тогаш грешам :) . Инаку во претходниот мој пост на темава, ставив видео од нашата 1ва проба, и искрено мене не ми се допаѓа ич, прво и основно кој се луѓево што се пратечи вокали на Влатко? Ни се слушаат како што треба ни бутур :rofl: . Ништо нема да направиме ама ајде битно е да се учествува нели :lol: :lol:

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Леле овој Влатко скока како млад мајмун пред парење :wasntme: Ама се обидувам на некој начин да ги разберам зошто го испратија. Секоја година ги пуштаме нашите ''врвни" гласови и пак ништо. Оваа година ќе го види нашиот Влатче геј популацијата па ништо чудно да му фрлат око и да го гласаат. Вака онака може ќе добиеме некој глас, ако не по музичка основа. Битно да не сме последни :tmi: :D

11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Се надевам дека барем Русија ќе ни даде некој поен :lol: а Евровизија веќе одамна го загуби својот квалитет. Од година во година се послаби песни има и се помалку пеење а повеќе глумење и глупирање на сцена...

12. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    520
    Да, вистина е, Италија повторно се враќа на евровизиската сцена :clap:

Грешно си прочитала, Македонија настапува во второто полуфинале (12 мај) под реден број 11 :)

Ние сме во второто полуфинале (12 мај), под реден број 11.
    Слушни ги песните следниве земји: Словениа, Франција, Велика британија, Шведска, Естонија, Турција, Грузија, Швајцарија ...
    Сигурна сум дека некоја од овие песни ќе ти се допадне.

Инаку оваа година има многу кавалитетни и убави песни.
    Ова ќе биде една прекрасна евровизија :inlove: Can't wait :rock:

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Трагично е дека не сме ни со Русија у полуфинале..хаххаха..за грев..што ние што песнулето ни..МУЗИИИКААА МУЗИИИКААА РАКИЈААА оу јеаааа! :D :D :D :D
    Фаворит ми е Унгарија..фина песма. А и Дино Мерлин не е лош.Бар е различен. Грција утна малце со песната обично добри песни имаат секоја година ама ете тоа ти е економска криза..ноу мани ноу фан. Али пејачот им е бомбонка! :P :P

14. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.346
    Мене последнава недела ептен ми дојде некој оптимизам дека ке влеземе можеби во финале, и дека пријатно ке се изненадиме, којзнае оти така ми се смени мислењето, секогаш сум јадела ***** пред да настапат, после настап, за време на настап, и се останато. Шубо да се изненадиме :)
    Инаку Италија арно им беше мирна главата, заради нерегуларности се откажаа, и по комшиска линија што се гласа што му текнало пак не знам. Тие си имаат фестивал што може и со евровизија да се рамни Сан Ремо ако е сум грешка се викаше.

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    ^^ Да, Сан Ремо им се вика фестивалот ;)

Мене од сите песни што ги слушнав најмногу ми се допаднаа песните на Франција и на Латвија :wasntme:

16. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Уууу чул те Господ Фиарлес!! Ја колку и да сме крш сум си за нашето секогаш:))) Инаку годинава има многу повратници :lol: :lol:
    Италија како земја, Дана Интернешнал од Израел што победи 98, оние Молдавијцине што се појавија со бабата пред 5-6 години :rofl: :rofl: Лена што победи лани и Мерлин иде по трет пат..биче занимљиво :P :P

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    А кога се полуфиналињава за Евровизијава ?? Зарем утре е ? :o Ооо, ништо нема да видам, се сликаме за табло вечерта. |(

18. maca-23

maca-23 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    179
    стварно ли е утре?

19. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Прва полуфинална вечер утре, втората на 12ти, а финалето на 14ти :)

20. Lizza

Lizza Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    17