Што мора да "преведува" оваа спикеркава..Ај што нема глас и антипатичен и е + врска нема од преведување. Божеее
Убава беше ерменката морам да признаам. Грузија не е толку лошо, моќна песна. Спојлер Што не го читаат и они сите форумов па да им кажеме на сите убаво, а? Ме интересира Влатче шо ќе напраи на евровизијава.
хахахахахаха, не е лорди, туку малиов.... убав глас има ама песнава ептен приспивна бре се разочарав начисто од песниве! секоја година се се полоши и полоши lacrimosa задутре сеири пукање
Ме заспа овој, нанана нанана нанана.. Задутре? Ја мислев вечер. п.с. Спојлер Педерчево од Малта ми е интересно
леле лијџе абе лујџево се многу тупи значи, дали намерно секоја година праќаат песни од типот на оваа сега ??? или не знам што досадни некои балади од ш класа,ни ритам нит ништо, едвај да чекаш да заврши едит- оваа хрватицава од кај рамче да не ги купила воа фустаниве??
Јас дури сега дознав дека денес била Еврзовизија ,и за чуда за првпат во мојот живот нема да ја гледам оти немам ама баш никаква желба за неа..... нити ме влече да го видам нашиот ни претсавник
me too! таман ќе си пеглам алишта и повремено ќе ги следам коментарите од феминки, но гледам слабо нешто коментираат нема таква гужва како вчера кога беше Македонски Идол, изгледа опаднал рејтингот на Полтиковизија или Циркусовизија сеедно!
хаххаха леле Португалцивее мајкоооо хахахаха! За грев!! Бранко коцкица!! Иначе Унгарија многу ми се свиѓаше стварно..може и да победи!