ухууууу прва година УОПШТЕ да не влезе ни Турција ни Албанија...слабоо лобииии! А на Албанија песната баш беше убава незнам што е со Литванциве ама стварно..А невлезе ни полска а сегде ја тупеа колку била добра бла бла фаворит и незнам што! Ако и е !
Кај да влезе Турција, кога Германија и Франција се најголеми противници да влезе во ЕУ Турција? Сигурно тоа има влијание јас го гледам тоа од таков аспект.
Аеее Албанија кај е ?? Турцијаааа ?? It's not fear... Амаааа најуба песна ми беше Грчката, дефинитивно нема конкуренција...
Турција ми беше фаворит ама не влезе искрено се надевав дека ќе влезат, убава им беше песната, него сакав да прашам за Азербејџан, влегоа???
Да влезе Азарбејџан, слатка песна, но со Грчката ниедна не може, не сакам да победи Грција зошто следната година не би сакала во Грција да се одржува Евровизија, ама песната е врв.
Плавушке за тоа си скрос у право ама па Германија СЕКОЈА година и дава 12 поени на Турција а Франција 10 ради сите турци што се таму преселени они си гласаат.. е сега нема... Иначе ја ќе си навивам за Унгарија супер ми е и песната и настапоѕ. И Финецот има супер песна. А Гркот..уффф...многу е секси да му се невиди
Добро е, барем една од моите омилени влезе во финале а за Грците некако не ги мирисам многу, одмилени ми се ама песната е интересна, не можам да речам не и се сложувам со тебе, и јас не сакам до година Евровизија во Грција
Разочарана сум затоа што Турција не влезе. А фаворит ми беше песната. Инаку Грција и Унгарија имаат одлични песни, убаво што влегоа.
Притисокот е појак откако Турција целовреме настојува кон ЕУ, а они само го одложуваат прашањето за 2години. Којзнае што се случува, ама знам дека тоа има многу врска со Евровизијава воопшто.
Хм..офф топик малце ако треба после избришете ми го коментаров ама имаме ли ние некоја тема за згодни секси мажи?? Ми текна на еден пејач што е посекси од овој Лукас па да ве просветлам сите вака во доцната доба
Слаткаристика и се е можно, ама песната баш е убава од Влатче само што знам цела песна посветена на Русинка, не заслужува никој да му посветиш песна на Евровизија. Што знам. А песната ми е топ...
Добро заврши чудово ? Одам јас во дневна, пуштам на МТВ и гледам- Вести. (за нивната содржина во друга тема ) Него, да чекам да видам кој ќе влезат, или помина тоа ?
мене ми делува како да ја преставува Русија на Еврвизија а не МКД ... не ми е интересна, секако не влегуваме у финале