Помина... Eве кој влезе во финале: 1.Азарбејџан 2.Финска 3.Грузија 4.Литванија 5.Грција 6.Унгарија 7.Исланд 8.Русија 9.Србија 10.Швајцарија
Алоо женииииии ќе ве рашамарам Немој некој за гркот да гласал тешко вас. Глејте си го на слики и доста е тоа, дури и многу му е majlistomutecatligi:
Сигурно е педер малце ке бидам оф ама морам да го споделам ова со вас : Како грк вади кондом?-Го прди
Абе ја убаво си прашав ама не ме исперципиравте Ама чим се расстававте слики да ви го пратам и ја лепотанов..мој си е ама ај за вас..да го делиме некако..По ХОТ Грк од овој не постои!!
Од моите фаворити не влезе само Хрватска.Баш ми е убава песната,а и интересен настап,посебно она со фустаните Исто ми се допаднаа многу и Азербејџан-прекрасна песна и мој најголем фаворит од оваа вечер,Грузија,Исланд,Србија... Ништо посебно не ми е веќе Евровизијата,на времето имаше некако поголема евровизиска еуфорија,јас дури сабајле дознав дека денес е првата полуфинална вечер,претпоставував и си мислев дека некаде после 15-ти ќе се одржи
Морам да признам дека најмногу од сите ми се допадна Грција! Песната ми беше врв ,имаше повеќе стилови измешано, супер песна. Исто и Грузија. Али се на се, Евровизија полека станува шит! Па порано не можев да се одлучам која песна е поубава, а сега едвај една се наоѓа.
Специјално за Лудо Ја ве предупредив..на слики му е поженска лепотата али види каков е у моушн Првиот спот е посекси а на вториот конечно му е средено фризурчето. Е ваква една песна на евровизија (сосе спот нели) абе по автоматизам ќе победат!!! http://www.youtube.com/watch?v=T3r6TE7LqPQ http://www.youtube.com/watch?v=LXuKnNU6I10 Фала Ким се селиме !
не бр не ми е по кеиф, иначе да не праиме офф топици идеме во згодни момци темата а и он топик исто и Aзајберџан ми се допаѓа
А иначе, можда нема глас Влатчето, ама песната наша да беше денес, најпевлива и најенергична ќе беше. Сериозно не се заебавам. Можда во Четврток ќе има поубави песни, ама денес да настапувавме ќе влезевме гарант. Катастрофи бе.
не верувам дека ќе има друго убави песни... Aма се си мислам дека Aнглија ќе победи зашто BLUE се у питање, а плус и не им е лоша песната ко што чу в
Турција не влезе Од 10 песни што влегоа ми се допаднаа само 5, а тоа се следниве: Грузија, Русија, Швајцарија, Унгарија и Азербејџан Првово полуфинале беше послабо, али во второто полуфинале (четврток) ќе има многу подобри песни