Ај да не откривам многу детали што и како ќе биде вечерва, али обрнете внимание на настапите на Шведска и Естонија
Епа феминки сите пред телевизор, без грицки молам (освен мжеби пуканки без сол!! ) лап топот у скут и пишувајте! Со среќа на Влатко па може ќе се деси некое чудо!
Му посакувам многу среќа на Влатко. Песната не ми е баш по вкус, ама може да се случи некое чудо и да влеземе во финале.
Иииииии 3 минути му ракоплескаше публиката на Дино, цело време додека пееше. Браво бе. Изгледа само мене не ми се свига песната
Нема како Мерлин!Само тоа ќе кажам Кога ќе му го слушнам гласот само се наежувам...Го обожавам човекот
Многу е интересен некако, си има харизма Се надевам ќе остварат добар пласман. Оваа песна австрија ли е, типична балада.
и мене ми се свиѓаше многу! И убава песна и настап преубав и испеа за 10ка!! Браво Дино...еххх кога ние ќе пратиме таква песна??? бтв убава сцена за Австрија со тоа диско топката ама ништо друго..заспав!
Ааа колку сум алергична на оваквиве песни ко на Холандија.... Толку многу што ми иде да се искажам во моментов во темата "Прдење" ради песнава