http://www.youtube.com/watch?v=gyrR6cCrL1o Еве ги со бабичката..хаххаха Цареви! А овој Швеѓанецов шо толку го најавуваа?? Ради кутијава шо ја искрши? Песна потпросечна!За трето два!
Мене пак многу ми се допадна песната од Шветска, онака моќна...до сега што ги слушнав убави Босна, украина, шветска еве Кипар интересни ми се гледаат!
Добри се Кипар... Инаку од сите што ги слушнав Спојлер убијте ме ама мене најмногу ми се допадна Грција!
Сигурна сум дека Влатко нема да биде толку лош , колку што ќе се здобие со лоши коментари ..едноставно нели , наш е. И да , мене ми се тапа..и се восхитувам на организацијава , светлечкиве ефекти , сценава..ништо повеќе.
Јас не знам ова бугариве што се зезаат вака, нека пуштат некоја цицлеста, со еден допичњак да се размеша тука, гарант ќе остварат добар пласман
Добри се и Бугариве..искрено многу појако полуфинале е ова. Ајде Влатче само немој да не обрукаш СО СРЕЌА!!
Ајде Влатче ова ти е првата шанса можеби и последна пупу да не урочам на евровизијава немој да ја усереш виш ју лак!
Ај може Влатче ќе фати некој глас на убавина и шарм, пошо покрај вакви песни и настапи тешко. А и убав дечко е Влатче, порано ми се свиѓаше, пред да почне да се лигави со евровизијата и да кења наоколу и да плаче зашто не победил. Кога беше во Морал симпатија ми беше А водителкава колку се возбуди коа до дадоа во позадина
Добро не дека некој глеа глас, настап или нешто сите гледаат политика А И ПО ТОА ПОЛЕ тешко дека ќе напреднеме Иначе убав е брее и песничкава попевлива е вака отколку претходно.
Може требаше на русиве да им ја дадеме песнава, повеќе ќе им личи Ко некое возбудено детенце рипа пред микрофонот
Ни какам ја Запек сум фатила... Англиски, македонски, руски во обид... Јок Европска Јуњан ин аур жизн. Мерси, ауфидрзен!