Да, Лилит, за тоа имаш право, ама јас сум си сменила мислење за Елена и за Некст тајм, ама овој пак ми беше ко муле и не ми се допадна. Нема глас бре, зарипнуваше, англиски пееше ко на клингонски да беше, оди па разбери го.
Ајде може вечерва ќе ни се посреќи, САКАМ да ни се посреќи, па срцка беше како си се смешкаше и не беше толку лош, бравос.
Оваа вечер е појака според мене од политички аспект пак ќе речам, кој ќе гласа за нас можеби нешто од Словенија, Романија, Бугарија и тоа е прашање. Додека Србија, Хрватска, Турција, Албанија па и Русија што ни давале минати години поени немаат право на глас оваа вечер. Соуууууу сед. Останува да видиме што ќе биде.
песната на влатко ми се свиде убава е ама гласот не му чини,ми се свиде настапот на Словакиа не ми се допаѓа Естониа
Шо ја мачи момава од Естонија? Грев Не можам да се помирам со таа што го вртеше бозгоганот(или што и да беше) од Кипар, и викаше ааааааааааа... А Влатче, мене ми се бендиса. И редактирам, Словенкава сакам да победи, преубава песна, и фустан и чизми. :up:
мене искрено ми се бендиса влатче (срце е тој ), не дека беше нешто посебно, ама од нас и толку доста е мора да си се фалиме, ние ако не се пофалиме самите дека сме добри никој нема, така да заслужуваме во финале, па до година поќе
Ете, со крстена вода ја попрскал. Сега ќе земам ќе се прошлапам и јас со водичкава А тапа беше Естонија.
Романија за грев..и досадни беа!! Незнам зашто ги фаворизираа толку! Крш крш! А Естонија имаше фин настап..оптички фин. Слушајте ја Белорускињава со ај лав Беларус..жити мајка бе?? И волку патриотизам нечини!! едит: сите што сакате пејачки да станете у недела у црква по крстена вода!! И да ве попрскаат по дома! Утредента коа ќе станете оооооп..ПЕЈАЧКА!
Добар Влатче!!!супер беше, убаво испеа со оглед на тоа што пееше сам, без пратечи.. и убаво играа и се..супер беше!!
Белорусија ок има фина песничка, јес да нашиот ја утна со Русинката како Русија да ја претставува, ама овие бе како да се на фудбалски натпревар, национализам на среде фестивал . епа не own: