да ама русите не можат да не гласаат вечер, а белорусите ни во сон не би не гласале, кога влатче испоеба се живо нивно
Не гласаат русите..Само земјите од ова полуфинале! И Исланд се доста популарни по сајтовиве..уфф..тежок избор ќе биде ова!!!
Само оние што учествуваат оваа вечер имаат право да гласаат, барем така мислам. Затоа мислам дека имаме мали шанси за финале.
Шведска мене ми е фаворит од оваа вечер, а и заедно со Русија ми се фаворити за победа За Влатче немам некој коментар. Да се надеваме дека ќе влеземе во финале
Јас мислам дека сите учесници можат да гласаат оваа вечер. Нели и ние можевме да гласаме на првата полуфинална вечер?
^ Ќе заборавев да ја споменам, Украина ми е меѓу фаворитите. Чат - пат може да се најде некое интересно песниче...
Ирска била фаворит?ФАВОРИТ?! Море ова на ништо не личи, овие плавуши се трескаат од земја, песната катастрофа! Фаворити: Босна & Словенија.
леле сега видов овие од Mолдавија што им се конусине бре господе боже п.с динчето мерлинче мислам дека ако пееше на босански ќе беше топпп!!! многу поубаво ми звучи на босански, може зашто така сум научена да го слушам