Абе знам штрумфетке туку за гласот барем викна овој не дека тој нешто посебно т.е и тоа помина ужас ама барем ја имаше силата да отпеее .... што беше она бе ? Како расипана плоча , зариба со гласот , срамота ај батали песната БАРЕМ глас да дадеше , овој нашиов годинава само стас
И ај сеа, за кого да гласам-за Русинот, Гркот или Швеѓанецот???пука сексипил на сцена кога ќе се појават а да гласав за сите тројца, или забрането е??
Мозокот ми вика да си го чувам, ама кога ќе ги видам нив тројца, прстите сами го земаат мобилниот, немам контрола
Ако не победи Дино не гледам веќе Евровизија!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... добро де, ќе гледам ама сакам да победи Дино!
хахаха сега видов дека си 14 ок, оправдано е, за мене тој е детенце бај д веј леле грков гласссссссссссссссссссс
Шо стори убавина Кипарецот! Браво! Прав Мехмет од Ѓумуш! ИСт е како него, ама никако не ми гласала за него, ради патриотски причини! ама што убаво коментаторката наша ги нарече ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД СОСЕДСТВОТО
леле и русинов гласссссс ама не сакам славски фаци така да физички не ми е убав словените ми се најружни мажи едит- со стилов ме потсеќа на џон траволта едит2- французинов глас прејак има,ама де бе дете среди се,ко да го акнале со зелка расолница