Добри песни има годинава, јака конкуренција, не се издвојува некој од сите па да предвидиме кој ќе победи. Русинот ми беше симпатичен, Блу имаат убава песна, ама настапот не ми се допадна. Шведска, Австрија и Унгарија ми се фаворити
И мене не ми се допадна песнава од Азеберџан, не „влегува“ во уши некако. Имаше и подобри песни од неа.
Фаворити ми се Азербеџан, Велика Британија и Данска. :up: Од Босна и Херцеговина песната не ми е ништо посебно own:
леле ако не победи швеѓанецот... Spoiler Да не звучам глупаво, ама од кога е Азербејџан во Евровизија и во Европа? Јас мислев дека е во Азија...
Ќе биде интересно ако победи Велика Британија - ОИ и Евровизија во една година. Money, money, moneyyy.... А да не спомнуваме дека оваа година собраа профит од Ројал Уединг. А од кај испаднаа овие од Азербејџан бре ?? Не ми се допадна песнава, ама ајде, сиромаштија... нека се радуваат. Што им е гајле, Големата четворка части Гревчиња, којзнае колку се среќни, ме потсетуваат на нас. Ќе се опијам асално ако некогаш победиме на Евровизија.
Азербејџан на евросонг ? ! Ептен ми е криво за Босна . Инаку по традиција и оваа година одиме на принцип дај ми на ти
Ој Свети Ѓорѓијо, па ќе се изгубат нашиве додека стасаат тука. На Евровизија се битно, изгледа мислеле оти е ЕвроАзија.