Во целост се согласувам со тебе, девојкава уште кога беше дел од Багаж ми беше слатка, интересна а и си има убав глас. За жал не верувам дека ќе победи. Инаку убедливо најдобра беше.
А моментално што оди Ни на нај на, хахаха џоа ја слушаш Есма Реџепова па и каков фустан облекла Елена бе, испаѓа ги плукам сите, ама така е .
И конечно Влатко Илиевски новиот Евровизиски претставник, и баба знаеше дека тој ќе победи Влатче со Русинка , а русите можеби имаат песна Македонка p.s МТВ дали да плачам или да се убијам, дај боже ова да е само сон
Мерлин да не си баба Внаѓа бе ете ти се оствари претпоставката, ај да видиме што песна е , а дали ќе се вообрази + времето ќе покаже.
Епа ајде нека му е честито победата иако нели се знаеше дека ќе победи тој. ајде дајте му на детето нека се порадува. песната не сум ја слушнала уште но ќе ја слушнам утре се надевам, па ќе оставам коментар за тоа дали е убава или не.
Мооореееее... и нека се избезобрази ако сака!!! А нели им паѓа рејтингот на овие евросонг-пејачиве, да дрндаат на ваква дистонација и визуелна подготовка на МТВ? Мислам, оф корс, да не беше МТВ немаше и ние да постоиме... ама... ма подобро да не постоевме отколку вакви бедотии да доживееме.
уклучив сеа да ја видам песнава што е... ај што не пее овој, не пее ама Македонија ја претставуваме побогу, која црна русинка сеа... сепак дајте вотка, за него ракија, а за мене од кога ја чув песнава може и коктел од вотка и ракија
Нека му е со среќа само нека испие некое пакетче рицинус пред да не представува можда боље ќе звучи. Провидна, веќе видена и како и секогаш - наместена евровизија, баш поради тоа и не гледав а бев сигурна дека Влатко ќе победи, тоа е луѓе Македонска евровизија.
Јас македонец,а она русинка...ни какаљин ни камаја....цццц....ќе се отрујам малку наместено, малку повеќе де ама тое е што е песната е како што би рекла другарка ми турни ме да паднам!