Kипарската мене ми се свиѓа така, Cрпската не е лоша, Pоманската и шведска онака.. другово од каде излегле овие, ајде пакувајте се и дома. Kалиопи за овие е Eуровизија 2013 Cкопје Mакедонија бре
Луѓе, само на мене овој од Израел ми изгледа педерастичен? Инаку тој од Швајцарија ми е дефинитивно фаворит...for now
песнава на Cан Mарино не ми се свиѓа, и на израел тапа беше, мислиш намерно, намерно вакви тапи песни праќаат на Eвровизија бре Hе можам да го сфатам тоа
Работава со песниве која од која побетер. Сите се срање. Од сценски настап, до песна, до пеач(к)а, ма се. Само Швајцарија ми беа нормални до сега.
Не ми се верува дека направиле песна за социјалниве мрежи. Значи.. од лошо кон полошо, што е со песниве?! И Данска ми се свиѓа, симпатична песничка.
Кипар најдобри досега. Леле што им е проблемов со кревањево ала Елена Папаризу? Човек да не смисли кореографија иновативност=0.
За Кипар освен кражба од Папаризу со кревањето додавам и од Руслана за извиците Ха! Ха! Ха! Ај гркинкава што ја кренаа исто ко Папаризу ајде де, нивни си се, ама и комшиине Кипар па... аоооо
Mене највеќе ми се свиѓа Kипарскава ко песна, за настап не се замарам A песнава нели е крадена?????????? данскава, ме потсеќа на некоја песна ептен ама ептеннннн
јас бабичките ги чекам сега...мислам 14ти се по ред ...ах барем да се изнасмеам...зашто ова останатово све досадно...све едно исто ..ништо ново креативно..:/