Бекстејџ бараат внимание, а не подржувачи. Утре цел народ ќе чека да види како ќе плукаат, што ќе кажат. Ете ти гледаност.
Искрена да бидам се разочарав. Ко прво, Шведска толку многу ја исфорсираа што ми се смачи, ама ај, се знаеше дека ќе победи уште пред да почне финалето. Второ, мене бабите на нерви ми идеа и не ми беа за второ место воопшто. Не ми беа ни интересни, ни смешни, ни ништо. Мило ми е за Србија што освои трето место, искрено се надевав дека ќе освојат некое повисоко место исто како што се надевав за Македонија, но се разочарав. Се разочарав и тоа што Албанија, и нивната „пејачка“ освоија петто место, што не го заслужуваат. Ама тоа Албанците се котат насекаде што не е ни чудно од секоја земја да добијат за џабе 12 поени. Е да, мило ми е и за Естонија што освои шесто место, мене Естонија ми беше фаворит. И Германија очекував да биде повисоко рангирана.
Ме зачуди пласманот на Албанија најсискрено Песната беше катастрофа, можеше со некоја подобра песна да се истакнат вокалните способности на пејачката,ама ај...Па и стајлингот, како со картони му беше фустанот и то со косата ич не ми се бендиса. Мене Кипар ми беа супер, а исто така и преуба беше песната на Португалија, ама не влегоја
Јас не сум ни стиснала лајк на страната. Може да се коментира иако не сте фан. Гледам сите се негативни коментари, баш ми е мило.
A каде го пишал ова тој мрсниот? Hего му е повеќе криво сигурно, зашто него ни мртви не би го пратиле, и Oпи плачеше, ама богами и тој не беше поарен кога не го изгласаа. Mу кажало магарето на зајакот имаш големи уши е работава
Овие од Бекстејџ навистина ја поминуваат секоја граница. Ако толку не им се допаѓа Калиопи или нејзината песна и настап подобро нека не ја спомнуваат. Таа самата покажа која е и што е, така што нивните коментари на никого не му се потребни. Среќа што не бев фан на нивната страна. Инаку, ова Албанциве изгледа секаде по Европа ги има, во спротивно од каде добија толку поени ако не од дијаспората? Ај песната да беше нешто асално ама влегоа во топ 5 со завивање. Искрено кога беше на ред нивната песна трелевизорот на мјут.
На неговиот личен фб профил го напишал Кога не му е срам.. Boki Jovanovski JA BIH ZAMOLIO SVE OVE FOLIRANTE I LAZNE PATRIOTE DA MOMENTALNOO NESTANU SA MOG PROFILAA.....JA SAM UVEK JASNO I GLASNOO GOVORIOO SVOJE MISHLJENJE O BILO CEMUU BEZ DLAKE NA JEZIKU....NECE NIKOO NIKADA DA UTICE NA MOJ STAV I MISLJENJEE....JA NAZALOST NEZNAM DA GOVORIM VASIM JEZIKOM,JEL VAS JEZIK SU LAZI,LICEMERIJE,FOLIRANJEE.....JA TO NEZNAM,MNOGO VECIH MUDONJA NISU UTICALI NA MENE PA NECETE NI VI DESETAK BUDALA,HVALAAA LJUBIM MOJE ISKRENEE FANOVEEE педеррр !!!
Мислам неможе, ако не с фан да коментираш. Ги читав коментарите тие што можам да ги читам и ќе ви кажам дека 99 посто од коментарите се негативни. Епа конечно да се сплотиме за нешто и да се согласиме. Вошки гнаси, за нив новинар е престиж, они се само обични вошкви папарацо трачари! Ми се гадело од увек од нив,а сега уште повеќе едит-ок грешка било, да можело видов сега и јас.
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?I ... 872FF67CF5 Јас не сум ставила лајк, а пак коментирав 2 пати, значи може.
Лелеее и неговото мислење за музика ли стана важно Mислам дека е сепак многу покомпетентен да збори за диететски производи и вита става отколку за (не)квалитет на нечија песна. Работава како коа бевме мали и некој ќе кажеше нешо кое никого не интересира. - Те праша тебе некој? - Не. - Знаеш кој одговара без прашање? - Кој? - Магарееее....танананнаннаана :некојситамуимето: е магаре /х10
А Бекстејџ сами си ја запечатија судбината на емисијата со статусов. И најјакиот коментар на нивниот зид поставен: ЖАЛНА ВЕСТ по кратко и болно (психопатско) размислување почина најнепопуларната емисија на ТВ сител И за да и оддадеме почит треба да удреме по еден Unlike