Kалиопи убаво им плесна, зашто рече Cакам грчка музика, дури и заигра на нивен ритам, со тоа сакаше да им докаже дека во музиката не се меша политика
Pff Боки нашол да збори Од вчера се натажив што Русија не тепаше , Турција исто не беше у топ 5 а и Македонија требаше барем топ 10 да биде .....
Колку безвеза гласаа Македонците погледнете.. Од Македонија 12 Албанија 10 Србија 8 Босна и Херцеговина 7 Азербејџан 6 Шведска 5 Италија 4 Данска 3 Турска 2 Германија 1 Молдова За Македонија 12 Србија 12 Босна и Херцеговина 8 Турција 8 Хрватска 8 Албанија 8 Црна Гора 6 Словенија 3 Украина 2 Белорусија 2 Бугарија 1 Словачка 1 Италија
И вие ама ја напнавте со политикава, ако е така веќе на Шведска и даваа поени земји што абер немаат со нив ниту соседи, ниту ништо. Си имаме и ние доста голема маса на дијаспора кој ни е крив што не гласаат, само на зборови се патриоти. Зошто не победува никад В.Британија кога е моќна земја и сите и се тресат, а една Србија цигани како нас сиромашни сите и даваа по некој бод. Факт е дека и треба подобра промоција на земјава, за нас никој не слушнал па што и да понудиме некако секогаш сме избегнати. Албанциве се убиле гласајќи секаде кај што ги има. После криво ни е..
Mладичко германчево бре 2 July 1990 (age 21) дури 4 дена сум постара уф, Mногу е сладок бреј, кој го направи такво http://www.youtube.com/watch?v=PHKuL3GfLq0 A туркчето мене не ми се свиѓа. Kаринке чувај си го за тебе, не ти го рчкам
А еве го дуетот кој ќе ни донесе победа догодина. Борјана и Марио Не бива вака, па догодина заеднички претставник ќе испратиме Македонија и Србија
Барам слики од Германецот и случајно најдов еден форум со тема најсекси момци од Евровизија 2012. Германчето има специфична тетоважа инаку, на градите. Ете фотки
Јас сум задоволна од настапот на Калиопи,таа е стварно прекрасен вокал.Иначе медиумите можат што сакаат да си пишуваат посебно Бекстејџ,тоа се само трачарски муабети.Калиопи даде све од себе и свака и част
Овој гарант шмекнал некоја од тие бабичките После ќе лажат они демек притисокот им се качувал од возбуда поради настапот До креонот ќе да е, шармер А и кура кура не е лош
Ехх, камо среќа вака да останеше до крај. Ама не е важно сега тоа. Битно Калиопи имаше НАЈДОБАР настап од сите и ја претсави Македонија во најдобро можно светло. Браво!