Требаше ја, Карина и Јипи поише да се заангажираме за Турција. Што би рекол Желко, више среќе други пут. Или тречи!
Директива се Англија , Шпанија , Франција и Италија ....и победничката , мислам и Германија ама не сум сигурен Сите други се преку полуфинале
^ Не важи веќе тоа правило ко порано, само тие земјите што го основале Јуросонг како В.Британија, Франција и уште некоја идат директно, и земјата што победила. Другите сите се борат за финале, преку полуфинале.
Овој од Турција скромен дечко, нема слики без облека од него на нет. Ма како сакаш пиши, Кан Бономо sexy, naked ништо не излегува
точно пиша Yipman2 во финале директно оди победникот, и 5те основачи Англија,Франција,Италија,Шпанија и Германија
Плакнете очи http://www.youtube.com/watch?v=OWunUNj37Pw Мене не ми е јасно во Жељко што гледаат секси, секаде е високопласиран на листите на секси мажи на евровизија годинава
Не верувам дека има Македонец кој гласал за Албанија. Чајот да им се заблагодари на “Швицарците“ и сите такви останати расеани по светот.
Личи многу на Колин Фарел Карина ради тебе поќе не ја отварам темава! Па ич не е фер! Глупости! Барем тие 10 да влегуваа...Шо овие,така да влегувале,а тие шо се мачеле не треба да влезат Абе ајде,глупости...
На вестиве на Сител, Латас само што кажа дека ова е огромен успех за Калиопи и Макдеонија, и дека никој друг не може да се пофали дека освоил 12 то место до сега. Ни збор лош не рече, сепак со Бекстејџ само си ја имаат рчката.
Па ќе се вадат сеа, мислеа ќе им речат синоќа браво Бекстејџ и ќе застанат против Калиопи дека не освоила место меѓу првите седум. Само се закопаа сите ги исмејуваат сега, сепак емисијата е дел од Сител.. кој им дава право ова да го прават.
Од 63.600 лајкови колку што имаа синоќа, сега се на 63.141 и сите многгу ги замразија, не им требаше ова. А ако некоја од девојките самоиницијативно го пишала статусот... мислам дека веќе нема да ја гледаме во емисијата
http://www.youtube.com/watch?v=BPkSz2-gu9M само мене ли бе песната од Исланд ми е прекрасна??? Инаку бравос за Калиопи и за начинот на кој се справи со новинарот од Грција кој не е ни свесен дека Калиопи ко срамни со земјата, а за бекстејџ немам коментари, не сум ги сметала ни ќе ги сметам за емисија а па ни ''новинарите'' нивни шо ги збират од улиците за новинари, неможе бе луѓе секој да биде новинар . И секако сите честитки за Калиопи и за местото кое го освоивме фо финалето.