И мене, на I don't wanna miss a thing, ептен ме потсеќа леле! Вас можеби на I miss you like the desert misses the rain
100% на Natasha Bedingfield - Unwritten, пошо е целосно ИСТА. Исто како шо на Швајцарија шо му беше крадена од Muse, и на Србија од Cold Play
Hа DIDO малце ми мавна, во нејзин стил.. Hего овие Pускинкиве добри се, сите на број, ја дочекале Eвровизија
Според мене до сега тоа што видов за никаде Ќе се бира песна што е најсалам од сите Едит:Русија е ужас.Излегле бабите и ајде
Данска ми се допадна ! Добра е песнава за разлика од останатите што ги слушнавме Освен Опи, ќе навивам и за Данска(одлучив). Добро, некој друг не го нервирава гласот на оваа што коментира ?
Да и од Швајцарија таа прв пат кога ја слушнав ептен во рефренот ми заличе на некоја песна, а данскава на друга ме потсеќа само никако да ми текне, дали на некоја од Аланис Морисет или па од Кремберис.... појма немам
Верувале или не, јас се расплакав гледајќи ги бабичкиве, посебно онаа најмалата, колку беше мила Охххх души... А онаа од Данска, 100% ве потсеќа на оваа,посебно рефренот: http://www.youtube.com/watch?v=4APCNbGIc0s
Овој фронтменов од Унгарија личи на Роби Вилијамс, уште да пееше како него шала на страна, не е лошо, ама нејќам вакви песни за Евровизија колку сака добри нека се, не се евровизиски!