Semi-final result 7th Semi-final points 53 points 7ми сме биле, а не 8-9 во полуфиналето па Mадона никад не копала компир, и не берела лубеници
Друга работа освен да се грижи за телото, да се прошета, да се извежба и да испее немала. И Мадона да ја облечат во народна носија со шамија и сите тертипи, без шминка, ќе личи на баба ама од оние исушените.
Ми се чини дека на оваа евровизија имаше најубави песни, ама баш сите ми се допаѓаа освен песната на Албанија. Најубави ми беа: Македонија,Србија,Шведска и Романија
Да ви се придружам. Мене ми таков бејби фејс, баш како магнет за тинејџерки. Нежен, бљах. Нема убава фаца.
И официјално оваа ја прогласувам за најкатастрофален победник откако сум гледала евровизија до ден-денес.
Шведската пејачка Лорен беше обвинета дека на "Евровизија" настапила со плагијат песна! http://www.sky.mk/scena/23091-%D0%95%D0 ... D1%82.html
Хахаха шо не ке му текни на народот . Песната на Лорен со ова на Фагојте од Една Дирекција - ВРСКА НЕМА. Тие за Данска, Србија ништо не рекоја...за ова се фатија
Stole my heart - One Direction. Ама, интернетот ми е ептен бавен, па не можам да ја слушнам песната. Е, ако беше плагијат зошто ја пуштија на евровизија? И плус, на Жељко песната мене ми е скроз иста мелодијата со Paradise, па дури 3 место се. Абе ај..