да да да, Jа фатиле на камерите, некои скапи уметнички слики си ги симнала од зидот, си ги турила у куфер малата, а скапи биле брука невидена
Песнава од Словенија само за спиење како ја погодиле, а песнава од Ниана Бадрич не ки е нешто посебна ама како ја пеј алал и вера(ама сепак неможи со наша Калиопка).
Каљопа - thumbs up За прв пат сум горда после евровизиски настап и не се осеќам како ла**о (се извинувам за зборов...)
До сега Жељко, Калиопи и Софи ми се допаднаа! Нина слабо некако што знам не ми е песната како за Евровизија, таа во белиот фустан Украина мислам беше и таа ич не ми се допадна оваа Ос Шведска добро звучи
да оваа е фаворит, убава е песната значи ја заслушав, ама HE CAKAM да победат, зашто колку пати реално имаат победено више аман, данска шведска естонија норвешка па досадни се тие земји веќе, дајте малце балкан, близина на балкан
Мене дефинитивно оваа од Шведска ми е фаворит Не била Финска,моја грешка... иначе еве за скандалот http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Shokan ... kata-ekipa
леле бе Шведска биле фаворити??? Абе ајде глупа песна, ептен незнам дали само мене ми е или има и некој друг?
Оваа Нина Бадрич, како да едвај чекаше да испее. Додека пееше се досадував како сапун у Шутка. А Бугаркава не знаев дека била Софи Маринова. Бугарска работа, Гергана goes Tiesto, само ако каже некој добри биле А Шведска ми се еден од фаворитите, ако не влезат они не знам кој ќе влезе.
Покрај Жељко и Калиопи, Шведтска и Словенија ми се допаѓаат. А Нина Бадриќ некако не ми изнесе енергија на сцена