Шведска е прекрасна, немам зборови! Одличен настап. Ми се допаѓа. Е аман бе, лани фаворит, оваа година фаворит.. што бидна.
Абе Шведска добра е песната, вокал одличен.. јас ја гледав пробата и ми се засвиѓа одма, уште пред неколку дена ми е фаворит. Ама зеам сега на форумов и кога загледав убаво сценскиот настап, зашто така како избегана од лудница е типкава А убава девојка е Зашто таква рошава, како домородец.. Се убаво, на тоа најлесното за спремање се посрала.. Мене ми е како од некоја секта да излегла, а за вокалната интерпретација прекрасно нема што. Песната и е супер. едит: Овој од Грузија, тие балерините позади како од ТВ ПИНК да ги украл, исти се скроз Кичерај онакви
Се наежив на настапот на Калиопи. Со оваа песна ако не влеземе во финале не знам веќе што. Прекрасен глас, прекрасна изведба, браво за Калиопи . А од другите песни не ми влезе никоја посебно во уво, барем досега. Само на Жељко е онака добра ама како да е плагијат на Колдплеј дефинитивно.
Ајдеее со тропањето го заборајле годинава ама еве пак има некој да тропа на превртени буриња Грузија не ми се допаѓа!
Јас па мислев којзнае каква песна имаат Швеѓаниве Абе какви фаворити , јас мислам немаат шанси за победа
Овој од Турција го гледав на Тротоар, многу интересно типче ми е. Ама како мрднат е со тоа мантилот кога се мафта Интересна песна, малку традиционална музика вмешале, не е лошо
леле Pеин, само што сакав да кажам што им е на овие лилјациве, Tелепатија! Hего, озбилно, што им е? A овој дечково што акцент мава, тугоо Aхахахахаххахахахахаха
хахаха од турциве настапов само колку ми е смешен хахахах а и како ја пеј песничкава хахахаха интересна е.
Одлично испеа Калиопе, дури како да се намина себе си и во еден момент на почетокот забележав како трема или пак голема возбуда ама се на се беше одлично инаку друг фаворит ми Србија па наши сме си. Само напред сигурно влегуваме во финале