Ама погледи испраќа овој Норвежанецов Мислиш Рики Мартин искочил на сцена. Не ми е јасна само шишкава што му претставува
Решиле на лепе очи поени да збираат а? Ако и ние не бевме лоши, Калиопи не ви наликуваше на Анџелина Џоли малку?
Норвешкава песна многу ме потсеќа на некоја друга песна ама незнам на која а иначе добра е и пејачов не е лош п.с Неможам да пратам мислње
Шеки! Леле луѓе ме пресмеа имево на градов или што и да е. Шеки бре! Како Шеки од Шутка, Шеки од Шехерезад!
Аааа тапа 2ра полуфинална вечер во однос на плакнење очи, џабе останав сама дома да гледам, евентуално Естонецот има некоја светла точка, другово не ги бива. Многу послаба е вторава вечер, немаше песна и настап да ми остави впечаток, ни Бадрич која е опасна не ми беше ама ич спешл, Украина, Бугарија, Џорџија, Турција, Босна... јок јок.. Жељко е ок, иако далеку е од Лане Моје.. Ги повлекувам скептичните претходни мислења, влегува Опи во финале, 100%, и баш ме бендиса, ме наежи во неколку наврати. Стискам палци :up:
вистински е бисер на Aркитектурата Aх Kаролинче, ти кој бисер си не си свесна песнава на босна, пак некоја жалопојка, абре ние балканците, некој ќе помисли кој знае колку романтичен народ сме
На бугарската и ја превртував очи, мислам Софи Маринова, а кај и беше Устата обично без него не се појавува многу слична песна со романските диско хитчиња, поточно со Ина. Имитација. А текст јок, измеша триста јазици, а се што кажа е Ај лав ју т.е. обичам те
А остатокот на екипата од Star Trek на сцена каде е? Се изгубиле негде по пат изгледа ова Босанциве Просечна песничка од Босна, ништо посебно, можат и подобро.