Абе намерно одолговлекуваат, дур трае Евровизијава! Се грижат за гледачите, знаат дека на два фронта се, сакаат и Евровизија и Племенски савјет да гледаат! :geek: И еве на кого потсеќа песната на Малта со тоа `Е, е, е`: http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao
Леле дека на лаптопот гледам се побркав цела. Пуштам сега на линкот на евровизија и баш ја даваа таа со перјата индијански и си мислам Survivor почнал, викам ајде да видиме кој ќе испадне пошто и Милан беше со тие перјата на вратот на рекламата дека нели има имунитет.. кога оп се распеа малата Ах мори мајко, оваа треба у Преживеан да ја убацат, има имунитет право и во финале ќе влезе.
Турчинчево е симпатично, а и песната е такоџе сипматична. Све у свему, за симпатичноста треба да влезе во финале. Башка пее дека лаѓите му се потонати, да му ги вратиме на копно!
Украина , МКД , Блгарија и Турција (мн ми е интересна ) фаворити Шведска незнам ама комбинирале од 3 песни и составиле една али ај и таа 5ка да биде
Мене ме потсетува на оваа песна многу http://www.youtube.com/watch?v=C-dvTjK_07c&ob=av3n во делот So dance, dance like it's the best, best night of your life, life... И тоа премногу.
OOOOOOOOO Aјде сега гласовите Aјде опи, нека биде бело, да не ти се пише црно Hе за друго, да им ја затнеме устата на бекстејџџџџ
^мене пак Украина не ми се допаѓа, со години наназад имаа убави песни, но оваа година воопшто не ми се допаѓа
И Езел заврши сеа реклами 15 мин и таман ем ќе видиме дали сме у финале ем ќе видиме кој кого ќе лаже на племенски YEAHHHH
Во однос на стајлинг првата полуфинална вечер сосема спротивна од денешнава. Тогаш секси нозе, куси фустанчиња ова она. А денес... аууууу. Не знам што е со луѓево ама откако Гулабица искрено си кажа дека е секташка некако у мода стана тоа. Многу превези на очи, некои си црни наметки џоа бањарки, црни одела, наметки лилјаци. Ужас. Нека живее светото тројство и Гулабица која го отвори патот на секташите
Хахах Езел заврши и мајка ми се нацрта да гледа И вика шо се смејш,епа викам да си гледаше Евровизија,ќе знаеше Ај сега,да завршат рекламите па резултати