Ава сега кога ќе ја избацат од преживеан ќе истрча до Азербеџан да се претстави ревијално. Нели она е пеачка е од време на време Инаку Турчето ми е баш симпатично а и песната, онака забавна баш типична за нив. Напред Туркеј А Желко многу тесни тие панталоните доле, како хеланки.. но ме густа.
Јас нема да бидам сигруна дека ќе влеземе, оти после страшно ќе се разочара, најмногу заслужуваме, ајде конечно да влеземе... настапов беше екстра. Имаше некоја моќност, женственост и сила на сцената, се надевам доволно за да освои гласови кои и се потребни за понатаму. Напред Опи.
Aман овие од MTB ќе не надрват сега со реклама, боље реприза на Eстонецот Kура кура да му правеа, повеќе ќе претрпев Aјде јас сум за финале, добри бевме, реано треба финале за нас, ајде да се израдува Oпи
Што знам... мене не ме бендиса Каљопа многу Потпросечно испеа, очигледно имаше трема, а тоа е недозволиво за некој со нејзино искуство.
Еве ги кажуваат на Франција, Шпанија, Италија, В.британија, германија и Азербеџан песните. Нели дека они се пласираат секако. Ај да чуеме, дали има нешто фино. Кај мене нема реклами дека јас на официјалниот сајт гледам.
Шо стори,колку гости имаме денес А и членови сите на една тема Незнам шо па толку морало овие неколку секогаш да влегуваат во Евровизија без да се борат,па нека се борат бе ко се толку јаки со останатите,шо...
А кога ќе има разултати, ќе има такво гласање кој на кого колку дал, или тоа е само за финалето? Дајте линк за онлајн гледање, да видам што се дешава. Само не од нашава мтв
Франција и Италија ми се допаѓаат песните. А овие од Обидинетото Кралство да не пратиле некој братучед на кралицата Елизабет?