Браво Калиопи,таква пејачка ни фалеше со добар глас,самодоверба и знае како да ја освои публиката,а и редно време беше да влеземе во финале
Хахаха вака и е... Фејсбук статуси фрчат како она е најдобра, а не викам не али до пред 2 дена плукаа по неа... Нема везе битно е дека сме во ФИНАЛЕ, конечно после 4 години.... Јухууу...
Леле луѓе што направивме, а? Хехе, заслужено финале! Кога поминаа првите 5 имав помешани чувства со скептицизам, ама веднаш 6ти влеговме бе, бравос! ЗАСЛУЖЕНО. Литванија и Естонија не заслужија.
Браво за Калиопи Се покажа во најдоброто можно светло. Ни` го обели образот после 4 години. Најдобар настап на Мк досега. Еднаш некој да не не` обрука со нешо освен Тоше и Владо.
Браво за Калиопи што успеа да не однесе во финале иако не се надевав на тоа, сепак и тоа е успех уште да успее да победи
Hе фала богу после толку време сме во финале. Jас Oпи не ја сакам, песната е ок, ама убаво ја испеа, за гласот и немам замерка Cупер беше на сцена, премногу самобендисана и полна со самодоверба(Tаква си е, мора да се признае) Mило ми е искрено, не очекував дека ќе влеземе, се додека не и го видов настапот. Cамо утре мор да се следи Cител, да видиме што ќе коментираат оние Tоа ме јаде, тоа ме копка
Се надевам дека ќе се пласираме за другата година. Не сакам да победиме... Не за нешто друго, не сме спремни ))
Сосема заслужено! Многу се израдував, иако си очекував. За настапот и гласот чиста 10ка, перфектно беше. Бравооо
По толку време, редно беше да влеземе во финале. Нека ни е со среќа таму Секоја чест за Калиопи, неверојатна беше Покрај Калиопи, Турците ми се допаѓаа Забавна песна, интересна.. И за Жељко ми е многу мило, иако песната е голем плагијат Оваа бугаркава ко штурче ми е По големо промашување, здравје
забележавте каква разлика има кај искусен пеач и обични пеачи кои од пред една година се на сцена... вака се оди на евровизија со искуство а не со почетник
Who voted for her? I did twice BliitzPint 1 minute ago YEAHH!! Macedonia in the final!! Did vote for you! Greets from Germany. THANKS GERMANY Hа германциве им се свиѓаме бре
Луѓе влеговме,па супеееер. Се надевам дека ќе имаме најдобар можен пласман затоа што навистина имаме предобра песна оваа година, за разлика од тралалајките кои ги праќавме минатите години. Бравооо .