De gustibus non disputandum est ама и покрај тоа што се постари, стопати ми се похаризматични. Ведри и насмеани срцки! Најомразени пејачи победници на Евровизија (според изглед и понашање) ми се пијандурана Билан и Цигу-Лигу Рјабак. Препотенции и одвратности на куб Џан Бономо не знае може да пее ама јака харизма има, прва реакција ко го видов оклештен со тоа вилицана ми беше смеење од срце. И ко гавран, да не речам “морнар“ пошо аутфитов едино ме потсеќа на гавран со исклучок на капата, ај да ги видам овие гореспоменативе у такви аутфити, нема ни смешни да ми бидат само ќе бидам oh, god why... А овој ме насмеа и за првпат по толку години глеање Евровизија...и ме разигра! Коа прогласуваа финалисти ја двапати се радував: за нас и за Тр http://www.youtube.com/watch?v=J1viLmPCeAM
Јас сеуште незнам зашто Израел се натпреварува на ЕВРОвизија или пак гласа, или јас незнам географија или Израел стварно е во Европа..... Љубица Географија да беше тука да и кажам дека Израел е во Европа ќе ме изеде за вечера
Коа Мароко се натпреваруваше на Евровизија, шо да кажам понатаму... Ние знаеме географија, ама изглеа за нив важи некоја посебна. И ја имав така еден “уметник“ географија...ако не се откажал од евровизија ради овие работи
Па близу се до Европа, или се осеќаат како Европјани, зашто последното нешто кое што Евреин сака да се осеќа е -Арап и Турција не е целосно во Европа,за Русија да не правиме муабет, за Азајберџан Грузија Ерменија не сум баш сигурна, ама и тие се близу На другата страна Eте мапа убаво си реков инаку лил, Cан Mарино се оваа година на Eвровизија
Абе треба квалитет... Ама Евровизија секогаш не го гледа квалитетот.. Се сеќавате на Лорди? Нивното дерење? Катастрофа за мене беа.. Дури и се плашев од нив, ама победија.. Иначе мене малце ми е криво што не влезе булгарката.. Баш ми е певлива песничката. Цело време ја слушам.
Уште Лихтенштајн, Сан Марино, Фарски Острови, Ватикан и Косово фалат да пратат пејач за на Евровизија.
И мене не ми се допаѓаше Норвежанецот со таа неговата бајка, отекоа сите со песната. На Дима Билан и двете песни и настап му беа стварно убави. Ама веќе одамна ова е циркус, па не би ме чудело наредната година и мајмуни да се појават на сцена.
Сан Марино беше, ама не влезе. А Косово највероватно пробало, ама не ги пуштиле. http://tocka.com.mk/4/63583/kosovo-ne-moze-da-ucestvuva-na-evrovizija
Koја е оваа од Македонја? а од Србија Маја Николич? ОВАА МАЈА НИКОЛИЧ?!! Спојлер Едит. Елена. Бед њуз, бед њуз. Мистер Лорди ќе биде презентер на гласовите од Финска. Спојлер
Да се надоврзам видете и ги ноктите Изедени до живец, нелакирани.. А на евровизија пееше типката. Вие па леки жени трчајте за матура најобична закажувајте таму по 5000ден за нокти, трепки што ти знам. Ми вие па да пеете на евровизија и златен зуб ќе си стајте, само да сија што више Многу богата земја сме, алал да ни е. Спојлер
Дима Билан најдоброто на Евровозијава Сeкој си има вкус, ама молим ти се, тој врска си нема од пеење, гласон му се губи во прата минута. Можеби бабиве не се нешто wow, ама интересни се, штосни се барем. Дима билан за да победи мораше да го зема најдобриот Руски клизач што цел свет го знае и сака-Плушчнко за да направи шоу. Песните му се океј, среќа ова поденичкава не била спремана од Тимберленд продукција Русите се знае секогаш сакале да бидат на врвот, и се ќа напраат за да е така. Прво со лезбејките, па со Плушeнко + Билан и сега со бабиве да се хит. Најдоброто нешто од Евровозија се Абба, кој сака него го порекне тоа, ама тоа е факт! Е уште ПАПАТА да го видиме на евровизија фали, за целово freak-show да биде коплетно. Е тоа ти се вика, цело е кога има се`
Пола од Русија се наоѓа во Европа , не ми текнува каде поточно им е границата али помеѓу Москва и Уралските предели се наоѓа .. мислам.... Турција поради делот што го има на Балканот Еве и овие што ги наброја некако може да ги поврзеш биле близу ова она , Ама Израел или еве Мароко WTF
Абе они со географија ќе се замарат . Уште малку и од афричките земји ќе соберат некој да претставува . Еее, Хипстерке мене баш убаво ми пее Дима. А и нема врска тоа со клизачот таа година си заслужуваше да победи. Која друга пак песна била подобра од таа година? Си имаше и текст, и музика и добра изведба во живо. За претходната песна пак ич да не зборувам. Ама не, победија страшилата со нивното Хард Рок Алелуја а песната рок видела не е . Тоа е тоа, секој со свој вкус ама Дима Билан барем последните години најасални песни има. Другите ќе ги послушаш малку и толку е таа.