Што и е на оваа се раздрала ЧАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ЧАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ До некаде ја разбирам, среде мај вакво да биде времето не е лесно. Само не се дери ако треба до Баку ќе ти донесам чај, од нане би можело да се смириш малце.
Јас пискам ко оваа кога сум само во ПМС. Али не викам секогаш аааа туку менувам ббббб, вввввв Инаку ми се свиѓа песнава
Eве го плачкото, дајте му ја женцката и да го заќутиме веќе ебате лав ис блајнд срце тебе ако ти е мал, љубовта не ти е крива
Суканиците исукани во пунџа, ко змии да пикала в коса. Со оваа песна ќе ги плашиме малине деца опа ајде АААААААААААААААААААААААААААААААААА! Оваа ако е албанската Адел, нашата е македонската Тина Трнер, да! Слепиот кога ќе прогледа? Ааа еве го, ај да ја пратам поракава.
Леле, морав да станам специјално за типката. ААААААААААААААаааааааааааааааААААААААа, мори како од Тајтаник да си, ептен модерна значи. Па и суканица како змија имаше, грр. Ламја. Додека пееше овој од Англија, цело време ми се враќаше на Имелда коментарот, таму некаде, за типот, демек одамна свршен бил тој. Леле не можам да престанам да се смеам. Сега и овој шушумигава па, мори Опи мори, 2 се влече, да си легнам како човек после, не 22.
На таа водителката со пунџата кога ја крена малку раката и висеше сало од кај што и завршува фустанот. Разбирам да ја стегнале па да излегува салце, ама ова висеше и ме зачуди малку, обично такво има кај некои што биле дебели па нагло ослабнале. Серка да го фати човек од британецов со песнава. Првата вечер не ја гледав, од втората полуфинална ми оставија впечаток Шведска, Естонија, Литванија, Босна, на Калиопи и беа вишок тие околу нејзе, иако пристојно настапи, иако мене ме иритира нејзиниот глас (како што и мислев, се појави во црно, па и сакото одвратно со два реда копчиња , ама ослабнала и ја средила косата, еден плус од мене, значи Евровизија ја натера да се среди, од утре пак ќе почне по старо). Битно Калиопи беше подобра од лиглето Жељко, што се дигаше дека ќе победел Не сум изненадена од песните, ниедна асална евровизиска, а и не знам дали приметивте оваа година како по малку педери изведувачи имаше. Ма да имаше такви, залижани, шминкани, џастин стил. Албанија во моментов не зезај, па зар не можеа да најдат добра козметика да и ги сокријат браздите на образите, во кадар ја дадоа и се приметуваа, суканицата по одвратна здравје, дошла на натпревар по врескање. Ебати евровизија, ова ли е натпревар, онаа швеѓанката барем си се истрча боса на сцена. А оваа нашава што коментира не можам веќе да ја смислам, секоја година истата, толку ли немаат некоја со пријатен глас што знае добро англиски.
Од Унгарија ми се допадна ама прееемногу ми е позната од некаде. А оваа од Албанија ќе си ја чувам да му ја ставам за аларм на најголемиот непријател
Така де, не е љубовта слепа, ама изглеа ептен му е мал, па не може да му го види. И после слепа била.