Петиција Албанката и Литванецот да се стават "In relationship" Бих имаат убава песна.... ама не за финале
A најсмешно е што Hина бардиќ беше и целибат до Eуровизија Aјде ве молам замислете, и да ја поебе таа крадачката.
не,не си единствена.мене многу ми се допаѓа песната.стара е,не е од сега само песната е пребавна за евровизија
Да бре, Нина не е нормална, барем да влезеше во финале, да и се исплатеше целибатот, за грев целата, жал ми паѓа сега. Ајде бабичкииииии!
Леле, еве ги овие, бабиве. Се отепав од смеење, во весник пишуваше дека им се слошило малку од возбуда, ама им ставиле инфузија и вечерва во целосен состав ќе сме ги гледале.
не сте единствени и на мене ми се допаѓа, ама премногу е досадна за Евровизија П.С. еве ги бабичкитеее.. кажете што сакате, ама преслатки ми се
Еј, не ги глеав бабичките. Парти фор ебрибади Тугооо, се праќа ли вакво нешто на евровизија, ццц, па нема ни глас да се слушне, циркуз да се гледа само.
и јас им го реков дома истото. ама ми упатија еден поглед ама ете не сум била единствена што го мисли тоа
Кој би рекол дека бабичкиве ќе разбијат монотонија. Досега сите во црно се појавија до еден, доаѓаат бабички и фураат црвено Фраерки