Вие се смеете, јас се испорасплакав, леле ме фатија на сожалување. Помило нешто на Евровизијава не сум видела, тоа малечкото бабуле да го земеш дома, и да го гушкаш само, леле стварно ми се во срце бабичкиве!
Леле, колку ми се само бабичките сончеви! Душички! А тоа малецкото бабиче што одеше по камерата. Срце!
И јас сега истото го помислив, леле седам како ненормална и се смеам. А ја па мислев дека со тоа кифличките што ги извади од фурна ќе почне по публиката да мава, не знам зошто. Крај, сега почнав да се смеам и за тоа како ќе беше да се размаваа со тепсии и кифлички по публика.
Абе оваа малата бабичка иста ко баба ми хаххахах и се јавувам на мајка ми и викам гледај ја иста е и она па срам да ти е.. е шо се навреди Памела Андерсон да не сакаш да ти ја покажам.. Она беше најслатка од сите
хахаха браво за бабичкиве, ја дигнаа публиката, сега за прв пат ги гледам и слушам и нај добри се, вакво нешто треба за оваа шитебовизија, бабушки и Рамбо Амадеус требаше да го изберат, он имаше најсоодветна песна за овој циркус кој се повторува секоја година.
Кипар интeресна песна е,само оваа незнае во живо да ја пее. На прв поглед незнам зошто мислев дека е транвестит
izvinete za latinica na telefon sum, na eurovision paaaar-teeeey, veke polu pijana, ima se zivo tuka da otecam da glasa za kaliopi....i za babite! oh, vidi liv tyler za kipar!