The grannies are unstoppable! Патем и јас кога ги направија тоа колачите мислев дека ќе почнат да фрлаат накај публиката, хаха За нив сум бе!
најискрено жал ми е што не знае да ја испее песната ко што треба на сцена :/ Туку еве ја Франција...баш ме интересира што песна пратиле
ОЗбилно на Кипар песната ви се допаѓа? Мене до сега ниедна не ми се допадна, бабите ми се благо кажано одвратни. Ужас до сега.
Французинкава ми личи на Похахонтас (да се разбереме, на вистинската Похахонтас, а не на онаа уанна би Похахонтас од втората полуфинална вечер ) Само уште перца на глава и фалат.
Јас со онаква песна Пфффффф нема шанси Јас ако одам на Евровизија тоа сигурно ќе биде убедлива победа за Македонија Ама не одам од проста причина: Се мислам каде би можеле да ја правиме ние Евровизијата. Нема сала што ми се чини соодветна
Песнава од Франција не ми се допаѓа. Ауоауоауу! Бла-бла-бла. Искрено ме разочараа, очекував некоја солидна песничка, а не ваква, ни ритам ни ништо. Ништо не можам да видам харизматично во оваа дрска личност, освен што е полугола, очигледно. И што не знае да пее. Песната од Италија ми се допаѓа. Важно има БУМ БУМ БУМ.
ааа на италијанците многу ми се допаѓа песната мислам дека од цел ден што сум слушала песни по ЈуТуб оваа ми остана во глава најдолго време иначе на Франција ич не ми се допадна песната подобро ќе беше да ја пратеа Заз