Италијанкава БОМБА, со големи,задебелени букви. И стас, и глас, а мајке ми и фаца. Лепотица, стварно. Ми се свиѓа и песната.
Почнавте Фемина комисијо? Леле оваа не мораше да ја копира Ејми,барем поинаква да беше Иначе песната ок
Мене ми е антипатична песната, Ејми ми беше одвратна(Бог да ја прости), па и оваа на неа шо ме потсеќа.
Mене не ми беше убава оваа, не ми беше шармантна женствена некако,може зашто сакаше ејми да ја копира A еве го Kура кура
Па редно е некој веќе да ја замени Ејми, греота е и за дилерите ептен осетија рецесија. Еве го кура кура, ајде се претворив во уши
ААААААААААААААА стварно така пеел А, бе, кура кура, (cure, ова на англиски, гарант има некоја поврзаност) може лек си бара човекот. Чаре и за него ќе се најде.
Ме уби овој. Да посакаш да си пукаш у колено. Во рок од 3 минути те доводува до најтешка фаза на депресија
"Kuula" ("Listen") is a song by Estonian singer Ott Lepland. It will represent Estonia in the Eurovision Song Contest 2012.[1] Alongside Lepland, Marvi Vallaste will appear on stage in Baku to provide backing vocals. The song will be performed in Estonian. Ott Lepland has also released Spanish ("Escucha"), English ("Hear me") and Russian ("Слушай") versions of the song.[2] Mystery solved.