Не за џабе Турциве имаа голден тикет. Имаат шанса за привте 3, или ако не тоа, привте топ 10 не им бегаат.
Турци, жени со креон палат, мажи не. Освен Џони Деп. Ајмо и овие со народни танци и врачања, секоја година тоа па тоа. Ме потсеќаат на ЃАОЛОТ од народните приказни на МТВ, како се викаше тој... Кога правеше вака со наметката, и оп, ќе ја исклучат камерата, па он ќе се тргне, па пак снимаат, џоамити го снемало.
Турциве само во Џрмани имаат 8 милиони, тоа ти се 4 Македонии. 100% меѓу првите 10, за повеќе од Господа нека побараат, а и ние како брача сме нели, ќе им дадеме некој поен, абе стварно ми е хит песнава! Хоу, хоу, хоу бејби донт лет ми гоу!
Калиопи ќе не претставува на Евровизија 2012 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥ ஜ MACEDONIA ஜ ♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. .\¸.¤ Kaliopi ¨*¤ ¨*¤¨*¤ samo napred so tebe sme
Турчинов може за дома да си го земам Мене и со креон, и без креон, и со облека, и без облека секако ми е добар Турција во секој поглед мој фаворит
Не за друго Турци се. Ако не им дадеме поен може веќе нема да сакаат да ни даваат серии на нас Македонциве да гледаме. Мислам што ќе прават после бабине