Јас завчера 2пати гласав. Еднаш од кај мене, еднаш од кај брат ми. За сега, не знам, можеби ќе гласам од кај мама. Немам јас кредит за трошење, таа е на претплата.
Јас да имав кредит би гласал за Турција А топ 5 се надевам на МКД Турција Русија Украина Грција (од манијачки причини)
Не гласам бе, зашо да им давам на другите можност да бидат пред нас. Леле,оваа Албанката вие како вук само. Глупости.
Се моли Украина, делот со трубите да го врати кај што им е местото оти ми рушат баланс ! http://www.youtube.com/watch?v=SWSz_PAf ... re=related Овој Молдавија беше ко гревче леле забегано Интересна му беше песната, замислата се.. ама фалеше друго тело и фаца у тоа костимчето на сцена мислам.. и друг глас најбитно
Ако победат овие бабушкиве дали ќе имаат сила да ја изведат песната уште еднаш Таман ќе ги допечат колачињата
Мене ми се хит и Калиопи и Жељко. Си ги поштуем и двајцата.Турците не ми се ништо посебно , а Шведска како и да е ќе е хит летово, по дискотеките. Со среќа на сите како и да е. Не гласам зашто секогаш било на ти го дај ми го. Македонија ќе победи откако ќе победат по 5-6 пати сите земји кои учествуваат, па за промена малце ќе победиме без разлика кој ќе пее тогаш. Откако со Тоше не победивме кој пееше на иста октава со Павароти... немам понатаму што да се надевам. Од таа година се разочарав.
Englebert Humperdinck. My iPhone spellchecker just committed suicide. #eurovision Ја не знам кој гласа од Мк и зашто би го правел тоа. Мислам...
Браво за Калиопи ги повлекувам сите зборови што ги кажав жал ми е Инаку освен Русија и Романија никој друг не ми испеа како што треба од Жељко очекував многу повеќе
Црно и бело е се, Македонијо те сакам најмногу на цел свет, Дали си прва последна или седма, во срцево си една, Калиопи им покажа зборот МУЗИКА што е, и МАКЕДОНИЈА кој е, Ја сакам и Калиопи и Македонија многу, Нека е вечна МАКЕДОНИЈА Чао, фала многу Хахаха коментар на едно од видеата од финалето
Албанците гласаат од кај нас, да се котат гласови ко они по дома. Не за џабе, and 12 points from Macedonia goes to . . . (тука демек има неизвесност) ALBANIA! И таа кроз камера ќе напраи ААААААААААААААА во знак захвалност. Мислам . . .
Еленушка и ти ли примети? На второто пеење на рефренот некако ја спушти песната додека минатиот пат ја креваше... Не знам зашо така стори
Vote now to send the country of your choice into recession #Eurovision Да се изнасмее човек на твитерон. Кога ќе биде гласањето кажаа?
Јас мислам дека на Србија ќе им припадне нашата 12ка Ако не му дадат на Турчинот и Германецот поени, ќе ги заколам.