Нашата 12 мислам дека треба да оди на Србија, ако иде во Албанија или Германија - Поточно ваков ќе биде мојот телевизор.
Па соседското гласање е токму политиката. Има и лоши коментари на твитер закалиопи ептен, ама ај не се за постирање.
Јас па кога се фатив за нив, бабичките па бабичките, ги мислам немој нешто да им биднало како на првата вечер
Калиопи без ФИР на легитимацијта Нашата преставничка на песна за Евровизија, Калиопи, побарала од организаторите во Баку, да го тргнат ФИР од нејзината легитимација. И место да стои „Делегација од ФИР Македонија“ на нејзината легитимација стои само Македонија.
Калиопи ти посакувам среќа, и за тебе и за нас. Колку и да е политика, секогаш победничката песна е гласана од сите земји. (Руслана, Марија, Лена ... дури и норвежаните што не личеа на луѓе, но беа најразлични, најзапаметливи) п.с. Калиопи поубаво испеа на полуфиналето.
Коментар на мојата бабичка кон учесничката на Грција : Аман бе сине до толку ли сте во криза што вака гола те пратиле.
Де Рејнбоу сподели и некој лош коментар за Каљопа, не за друго ќе си помисли чоек прво место ќе бидеме од толку позитивни коментари!
Јас мислам дека годинава ќе има изненадување... Фаворитите од типот на Шведска и Србија ништо не правааат
Еве мое мислење за некои од песните Македонија најмногу ми се сфиѓаше, нема што. Комплетна беше Калиопи, стварно заслужуваме и прво место да бидеме.. одлично се претставивме а сеа останатото не е во наши раце.. Ми се сфиѓа ептен песната на Албанија. Убава е песната, моќна, и типката имаше моќен глас.. сеа ова е мое мислење нели, брат ми вика, си дојде типката си се издра и си отиде Исто Англија ептен ми се сфиѓа песната, некако магична ми е, незнам..убава едноставно само не го слушав денеска, прв дека беше, ја од 3. слушав.. али некако од тоа кога се гласа па кога ги даваат по делчиња, некако маваше фалшови, незнам, којзнае како испеал.. али песната е убава Русија ми се сфиѓа исто песничето Такоџе и извонредни гласовни способности на младите дами не, песната ми е интересна, сеа останатото.. Турција ми се допадна исто, интересна е песничката овие сите ми беа :up: :up: