Не бе луѓе, најбоље е каролинче нејкам да ја мењаме =) Оваа шведска само клати глава и се смешка, ко ништо..ко очекувано да е...не се ни радува ко што треба..не да ја критикувам за секој потег сега ама стварно... глупача.
Ми се смачи, ја нема Македонија, ја нема Македонија... Калиопи е морален победник! Искрено бабушкиве се слатки, ама не се бе за евровизија, ништо не разбравме, изибираме најдобра песна, не најсмешна, а со нивната појава завршија на 2 место, а еден квалитетен вокал како што е Калиопи на 11-12 место? Ма дајј, се гласа по пријателски, комшиски линии, а и политиката има вмешано прсти овде. Ѓупската наркоманка Loreen победи! ништо изненадувачко. Ама од кај знаевте на почетокот дека таа ќе победи?
Ех, јас мислам дека е најарно да се откажеме од Евровизијава, вака шо, се знае кој ќе победи, а кој не, мислам се средено пред време, затоа не ни следам, а нити се нервирам.Затоа не треба нервоза, оти веќе видена е Евровизијава, ништо освен „модните креации“ што ги носат странцине и кај нив тоа поминува, а секако и политиката има удел тука.Нашите се барем по средени во однос на изглед, отколку странцине што одат со секакви реквизити на нив Само тоа е, политиката си го прави своето.
Абре луѓе не ме зезајте, водителкава кога вика дека е изненадена тоа е сарказам Абе Албанија имаше најгрда песна, сите ги гласаат ц ц ц... Мн се накотиле бреее
Да бе Дивајн, го познав, затоа реков, секоја чест што им текнало пак да го викнат типов. Ама јас веќе се изнервирав, дремка ме фана... Најголемата иронија, која дури сега ја приметувам е дека јас цела вечер носам I SWEDEN блуза.