Е не ова: Црно и бело е се Една вистина и една лага Иако заедно сме Јас бирам среќа ти бираш тага Песна со рима какви што во второ одделение пишувавме. Ваквиот поп пали кај луѓето. Сакаат настап, згодна нога, нешто певливо. Еднаш победија грциштата со ваква песна, а речиси сите години се меѓу првите места. И ние еднаш имавме слично, иако нималку блиску до ова, Елена и бевме најдобро пласирани. Што ќе ни е добар глас како Калиопи без песна добра и без сценски настап? Џабе. Затоа сме според кладилници на 4то место, одпозади нормално Едит: Добро е. Албанија е бетер од нас
Ау не можам еј, се пресмеав со пејачкава од Албанија и ставот подгрбавен, бре! Што беше ова леле мајко, каква песна...
Eуровизија секоја година е потупа понееуфорична, поглупи и поглупи песни Kаде каде беше подобра пред 10-15 години манифестацијава Oваа романскава не е лоша
Калиопи и оваа од Албанија заедно да не вежбале? Едит-Од кога Романциве шпански зборат? Глупост жива.
Јас пак и заборавив дека вечер има Евровизија. А порано со душа чекав да почне, мислам дека некако ептен циркуз стана оваа манифестација. Ама ај ќе пуштам да видам што песни има. Нашата кога настапува, денес или задутре?
Кај таа од Албанија ми се чинеше дека беше толку подгрбавена од тоа на косата/главата што и тежеше. Гнездо.
Добра е салава, не е шатор инаку оваа Азербејџанкава пее на шпански или мене така ми се причинува? Инаку Евровизија е тапа политичко натпреварување, уааааа!
првпат ја гледам темава... да си кажам...мене од Ирска и Шведска ми се најубави песните а оваа од Грција не е нешто убава, и пејачкава некако слаба(во дебелина, п.с. само тоа гледам јас хах)