На фејсбук ги имам лајкнато едни Швеѓанчиња, нешто како Добро утро Македонијо, е така и овие, се викаат... Vаkna med the voice, да видите ама се радуваат.
седи мајка ми(голем фан на шведска инаку) до мене и цела таква: „Ти реков мамичке дека Шведска ќе победи “
Да ти да едно јаже да се обесиш или ја да те обеса? Чим се држиш за врат. Ај ја да не испадна некултурна, честитки. Браво за Калиопи, дури и честита. Ама нема плукање по Калиопи. Сите најуба, срцка, ова-она, и сега сите ќе викате глупа е, будала е, зошто вака напрај? Па таа е крива? Таа си ја изврши својата должност, испеа најдобро што можеше и сега тие како гласале тоа е нивна работа. Како што кажав и политика и се е вмешано. Пуу бе! 13 малери сме!
Tуууу види песна шо победи. Ништо посебно.. А за албанциве бре неми се верува со каква песна до кај стигнаа. Сила бате..
Ништоо, штом со ваква песна и ваква изведба не направивме ништо, нема зошто и да учествуваме повеќе на овој циркуз Фаворити на интернет, а на крај ни во првата половина не влеговме. Не гледам веќе !!!
Eптен фантастично Kаролинче, невидена мештаљка, мислам дека у брисел толку политички не се однесувааат
This isnt eurovision, its europolitics. Every country voted for its neighbor and ally. Nobody gave a shit if the song was good or not. The song was decent but it isnt amazing! I will never watch eurovision again!
Мене само ми беше 12 бода на Албанија Колку глупа песна А оваа швеѓанкава ми е ко од лудница да дошла право тука,такви гестикулации прави па дури и кога е на сцена,ко некој дрогираш што вика Стар.. Наместено.
Не ме чуди што изгубивме и што Русија беше на второ место,туку ме чуди како може Македонија да даде 12 поени за Албанија?? А навистина Шведска не заслужи да победи,ниту Русија да биде на второ место!!! Барем на 5 или 4 место да бевме,чим Калиопи не успеа нема шанси било кои други пејачи/пејачки од Македонија да успеат!!