Песната беше убава а пејачката не беше бап убава.........на Шветска.....лелел а албанија ич не ми се допадна.....а и Србија а бабушките беа нај јаки........Шветска убедливо победи...
Овие од Бекстејџ не приметуваат дека се досадни веќее и стварно ми се одвратнииииии!!! Браво за Калиопи ... прекрасен глас , и прекрасен настап
супер беше Калиопи,ме наежи. Шведска заслужено победи,ми се допадна А Албанија заникаде беше па и меѓу топ 5 е,ние требаше
Сите за Калиопи - Бекстејџ против Калиопи = Сите против Бекстејџ. Зарем не сфаќаат дека се уништуваат сами себе, безпотребно?
Сега ми текна, не ја забележав Ерменија годинава. Учествуваа воопшто? Инаку јас сум уште запрепастена поради пласманот на Албанија. Не знам што ми беше поодвратно, пејачката или самогласката, овај песната. Свашта. За Шведска не е потребен коментар.
BackStage - ТВ Сител 21 seconds ago Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!! Немам коментар, простаци, дно на сите дна во Македонија
In this world, love lives no more, time has no time for us anymore, no noo oh! Time has no time for us anymore My airplane lands on your souls’s runway without lights. They elbow their way and rise today, Those who couldn’t live yesterday. But yesterdays have no importance they were devoured by stormy seas. Oh, tomorrows won’t bring anything, Only hope without hope and madness. Let me cry, cause this is the best I can do now. го прочитав преводов дур и ја слушав денеска песната на јутјуб. едит: оно да ти било жива среќа за Бекстејџ што за цели два поени Каролина ја јадела Калиопи, пак Елена била пред неа :о иначе ќе требаше да се извинуваат, што рекоа Калиопи ни у полуфинале ќе оди. Вака, ќути. Се спасија.. за влакно
Мене искрено и Германија ми се допадна (незнам може од што ми беше симпатичен типот) . И мислам дека Калиопи заслужи и повеќе ама тоа е тоа . Знам само дека Бугарија ме разочара, мамето нивно . Пола македонци со бугарски пасоши епа ако ни е
Мислев дека ќе сме во топ 5 .... ме изненадија гласовите на бугарија, очекував повеќе да ни дадат, до душа и тие осмиците на почеток мислев дека 10 или 12 ќе се ама тоа е... исто ние на албанија 12 ...