Да не си ја промовираат таму во МТВ тие, па ние во Танц на ѕвездите да ја слушнеме? Или најпрво не едуцираат со приказни?
Хаха, јас битно си се изнагледав Дора д експлорер Јас мислам дека ќе ја пуштат у склоп со Дневникот, или некоја минута пред него...
И јас ја гледав Дора. Дури и си пеев: Сено, А... (не го памтам зборот), Јаболкница. И после: - Where are we going? - Apple three. Си пеев, си зборев со Дора. Малце криво ме гледаа моите, ама нема врска. И дај барем еднаш, нека пуштат нешто, тогаш кога ќе го најават, на македонскиве телевизии. Колку пати само, рекламираат да гледаме нешто во 7 и пол, а тоа веќе 8 саат станало. А денес има Танц со ѕвездите? Дека не пишува во програмата...
Која е најгледана програма во моментов, а? :geek: Ова е направено со умисла И сега ќе си почнат вести
А да не нема нова песна? И така ништо на телевизија не слушнав за тоа се само на интернет што пишуваше?
Има нова песна, има. Само што моментално ми иде да влезам во телевизор. Видов македонско знаме, таман помислив еве конечно... тоа за локални избори да ти било.
Волку мтв не сум гледала,не се сеќавам од кога.Седам со влучена програма во позадина и се надевам дека таа промоција ќе се случи веднаш после вестите,ако не е така ќе исклучам и програма и се,епа неможам веќе.
После Дневникот ќе има квиз. А јас како што разбрав денес во 19 часот ќе се промовира песната на снимањето на емисијата Танц со ѕвездите, која ја емитуваат во петок. Па најверојатно тогаш ние ќе ја видиме.
Во колку се разденува? Во 5 и нешто, 6? Е па во толку можеби утре ќе ја даваат, пред да се раздени. Да биде онака, илустративно. Нема смисла сега да даваат, кога е црна темница. Ама како што гледам... утре ќе ја даваат, во Танц со ѕвездите. И ако не пуштат после Метеово, не гледам.