Максимално ги поддржувам нашите претставници (сепак бидејќи се наши),но мене најголем фаворит оваа година ми е Италија,просто песната те тера да ја слушаш повторно и повторно.... http://www.youtube.com/watch?v=unRjK82bDLw
^ Спојлер Wait a minute, не дека сум голем фан на песната, ама кој е овој анонимен феминизиран дечкич што нашол да ги плука? Пејач да ти бил...а јас првпат слушам за него Сликата ич нејќам да ја коментирам, бетер е од Биберчето
Не верувам дека Данска ќе победи оваа година. Убава е песната, ама не е евровизиска. Освен Данска, фаворити за победа се Украина, Русија, Норвешка и Холандија. Според евровизиските фанови, овие држави би требало да се пласираат во првите 10. Читав дека нашата песна е една од најлошите песни што оваа година ќе бидат изведени на Евровизија и дека нема да влеземе во финале. Најлоша песна имаме и од сите песни на ЕX-YU државите.
Секогаш на Евровизија однапред се знае кој ќе победи. Заради тоа Евровизијата не е тоа што беше. Сега е чиста политика.
Да! Соседи на соседи, дрн дрн дрн.. Мислам дека треба постручно да се оценуваат песните. Не можеш да знаеш која песна е квалитетна а која не! А ние се правиме фраери на Грција ќе им даваме 2 поенчиња демек!
На бризна само седнувам на компјутер, да кажам нешто. Терајте до 4:29. Мене ми се допаѓа и англиската верзија. Дури и повеќе. Ама чисто се сомневам дека ќе пејат на англиски. Сигурно ќе пејат на македонски. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jWakG3x6wA
На место е коментаров: "They don't even need to make a goat version of this song..." Есма, ај спакувај се и врати си се, доволно беше од тебе.
Кога ќе помислам дека се бунеше што и` дале толку споредна улога у песнава. И oва е многу. Mи е гајле ако била болна или било што. Една ѕвезда ваков кикс НЕ СМЕЕ да си дозволи.
Го гледам видеото од Амстердам кај што пеат на англиски Есма го брука Влатко бреее алооооооо кој ги ставил заедно да пејат подобро ќе било сам Влатче да си излезе на сцена и да си испее и така нема да освоиме кој знае кое место